Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: «Ντού» της αστυνομίας στο Πάρκο δεξαμενής . Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι με χασίς

- Advertisement -

Tρέχουν και δε φτάνουν οι λιγοστοί αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου αφού τα «μέτωπα» της εγκληματικότητας είναι πολλά, σε ένα δήμο, όπως έχουμε τονίσει χιλιάδες φορές, γεωγραφικά μεγάλο. Ισα ίσα που βγάζουν τις βάρδιες και ένα περιπολικό.

Η εγκληματικότητα εκτοξεύεται στα ύψη συνεχώς με διαρρήξεις, κλοπές, κα. κεντρικά της πόλης αλλά και περιφερειακά.

Το δυσάρεστο είναι, πως μικρά παιδιά, ανήλικα και νεαρά άτομα, επιδίδονται σε παράνομες πράξεις, κλοπές, φθορές ξένης και δημόσιας περιουσίας, βάζουν φωτιές, δημιουργούν συμμορίες…

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί διάφορα φαινόμενα κοντά στο Γυμνάσιο, ειδικότερα στο πάρκο Δεξαμενής, τα μεσημέρια που σχολάνε οι μαθητές.

Μετά από τις καθημερινές περιπολίες λοιπόν στο πάρκο Δεξαμενής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο 17χρονους , οι οποίοι είχαν 3 γραμμάρια χασίς ο καθένας. Τρίτος ανήλικος διέφυγε.

 

Το πρόβλημα όμως είναι ότι η Πολιτεία δεν μεριμνά για την επαρκή στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, αντιθέτως υποστελεχώνονται συνεχώς. Από την άλλη μεριά κάποιοι χώροι θα έπρεπε να φυλασσονται και να εποπτεύονται από τη δημοτική αστυνομία, όπως το πάρκο δεξαμενής και το παραλιακό πάρκο, σημεία που παρατηρούνται έντοντα τα φαινόμενα της παραβατικότητας. Ομως η δημοτική αστυνομία στην πόλη μας είναι ανύπαρκτη. Ούτε τα απλά δεν κάνουν. Να υποχρεώσουν δηλαδή τους καταστηματάρχες, να αποσύρουν από τους δρόμους τα παλιά μηχανάκια, τις ζαρντινιέρες, τις καρέκλες και οτιδήποτε άλλο τοποθετούν μπροστά από τα μαγαζιά τους.

Τα πάρκα θα έπρεπε να φυλάσσονται, ήδη έχουν γίνει φθορές στο καινούριο θέατρο. Η αστυνομία δεν μπορεί να είναι πανταχού παρούσα. Χρειάζεται τη συνδρομή του δήμου, της δημοτικής αστυνομίας, ειδικότερα τώρα που το τμήμα είναι υποστελεχωμένο.

Γιαυτό το θέμα θα επανέλθουμε αναλυτικότερα…

 

 

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όμως μόλις προχθες, ο Κυριακος Μητσοτάκης, παρουσία του υπουργού… απροστάτευτου πολιτη, μας είπε, μας υπογραμμισε και μας ετονισε πως τα πάντα όλα, για όσον αφορά στην αστυνόμευση και στην πάταξη της εγκληματικότητας, βαίνουν μια χαρά(!), εις στην φουκαριαρα και ταλαίπωρη αυτή χώρα!! Φανταστειτε και να μην έβαιναν, δηλαδή…

  2. Μπράβο στην αστυνομία. Ε που θα πάει, θα πιάσουν και τον τρίτο. Όσον αφορά τις φθορές στο Πάρκο Δεξαμενής, συμφωνώ και επαυξάνω. Το θέατρο δεν έχει ούτε καν ξεκινήσει να χρησιμοποιείται και η εικόνα του είναι κάκιστη. Κάποια εξωτερικά καλύμματα των φωτιστικών τα έχουν σπάσει και ορισμένες από τις πολύ ωραίες γλαστρούλες με τα λουλούδια που είχε φυτέψει ο δήμος, έχουν καταντήσει γεμάτες μουτζούρες. Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας είναι εμφανής. Και ένα σχόλιο αν μου επιτρέπετε για τη δημοτική αστυνομία. Εγώ, στο κέντρο του Λουτρακίου, θυμάμαι που έβλεπα υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας και έγραφαν όσους καβαλούσαν πεζοδρόμια με ΙΧ. Τελευταία φορά που τους είδα ήταν πριν δύο – τρία χρόνια. Σε ορισμένα σημεία τα πεζοδρόμια έχουν κούρμπες, καθώς υπάρχουν parking οικιών και ράμπες ΑΜΕΑ. Πάνε λοιπόν εκεί και παρκάρουν από καταστηματάρχες, μέχρι και οι ίδιοι οι κάτοικοι, γιατί σου λέει ο χώρος μπροστά δικός μου είναι και βαριούνται να παρκάρουν μέσα στο γκαράζ τους. Παίρνεις τηλέφωνο τη δημοτική αστυνομία και δεν το σηκώνει κανείς. Ο κύριος Γκιώνης πρέπει να πάψει να κάνει τα στραβά μάτια, να προσλάβει δημοτικούς αστυνομικούς και οι παραβάτες να πληρώσουν τα ανάλογα πρόστιμα, και για τις φθορές στα πλακάκια.

  3. Πολύ καλά έπραξε η MOTOR OIL και χαρησε τα καινουργια περιπολικα,στους Αγίους Θεοδώρους,αλλά νομίζω ότι έπρεπε να πράξει το ίδιο ιδιοκαι για το Λουτρακι

  4. Η τοξικομανια παει συννεφο φαινεται στο Λουτρακι. Δεν τους εφτανε τα παγκακια που εχουν στο παραλιακο παρκο, πιασανε και το παρκο δεξαμενης τωρα; Αφου εχουν τοσο απλετο χρονο που δεν ξερουν πως να τον διαθεσουν δημιουργικα, με τον αθλητισμο δεν ασχολουνται, ας τους βαλουν να σημαιοστολισουν με ελληνικες σημαιες και με τον Ιωαννη Μεταξα τηνπολη, μερες που ερχονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog