Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έκτροπα στο τοπικό ντέρμπι ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΥΨΕΛΟΣ. Επεισόδια με Κούγια

- Advertisement -

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η φυσούνα στη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και τον ΚΥΨΕΛΟ.

Μόνο με το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι»  και το αθλητικό ιδεώδες δε συνάδουν όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Κόρινθο…

Το τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κορίνθου για την 3η αγωνιστική, δυστυχώς αμαυρώθηκε από έκτροπα.

Το στάδιο είχε πολύ κόσμο περίπου 700 άτομα που πήγαν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο και να υποστηρίξουν τις δύο κορινθιακές ομάδες.

Στο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 0-0 εκτυλίχθηκε επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στη φυσούνα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Δημήτρη Ποτήρη, προπονητή του ΚΥΨΕΛΟΥ , στον βοηθό προπονητή και σε δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα σύμφωνα με όσα λένε ποδοσφαιριστές ο Αλέξης Κούγιας χτύπησε το βοηθό προπονητή, ένα ανήλικο αγόρι, έναν 20χρονο και ένα ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο.

Μάταια προσπαθούσε ο Γιώργος Πιέτρης να συγκρατήσει τον Αλέξη Κούγια και να λήξει το επεισόδιο.

Ολα αυτά συνέβησαν αναίτια όπως καταγγέλουν οι ποδοσφαιριστές.

Αποτέλεσμα αυτού του θερμού επεισοδίου ήταν να αρνειται η ομάδα του ΚΥΨΕΛΟΥ να βγει στον αγωνιστικό χώρο για το β ημίχρονο. Εν τέλει μετά από 23′ η ομάδα μπήκε και ο αγώνας έληξε 0-0.

Η ομάδα του ΚΥΨΕΛΟΥ κατέθεσε υπόμνημα-αναφορά με αναλυτική καταγραφή του επεισοδίου, η οποία συμπεριλήφθηκε στο φύλλο αγώνος του διαιτητή κ. Μπεκιάρη.

Απογοητευμένοι δηλώνουν και φίλαθλοι του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ από τέτοιες συμπεριφορές και επεισόδια, ενώ λενε πως η ομάδα τους για 95′ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία…

Από τον ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟ αναφέρεται

Μετά από έναν σκληρό αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο που θυμίζει ντέρμπι μεγάλων αντιπάλων, τελείωσε ο αγώνας 0-0. Ο Κύψελος έπαιξε με 10 παίχτες για τα τελευταία 20 λεπτά.
Όμως, χτίζουμε αθλητικό πολιτισμό και ντραμπουκισμους και bullying δεν θα δεχτούμε από κανένα. Η ιστορία αυτή θα έχει συνέχεια. Όλα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνος.
Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τους παίχτες και προπονητές που βρήκαν το κουράγιο να συνεχίσουν το παιχνίδι και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ΠΑΣ Κόρινθος μας φιλοξένησαν όμορφα

 

Δείτε βίντεο στο γήπεδο της Κορίνθου το 2015, επεισόδια και ξύλο με Αλέξη Κούγια και και έναν αστυνομικό

Ο αστυνομικός αφού αρχικά σάστισε από τις ύβρεις, τότε κινήθηκε εναντίον του Κούγια για να τον πάρει μαζί του προς τα κάτω. Τότε όσοι καθόντουσαν δίπλα στον Κούγια αντέδρασαν έντονα, με τον Δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό να εμπλέκεται στο επεισόδιο και να γίνεται γενική σύρραξη.

Τότε η ένταση μεταφέρθηκε κάτω από τις εξέδρες με τον Κούγια να έχει σκισμένη μπλούζα και να είναι ταραγμένος, ενώ έξαλλος ήταν ο αστυνομικός που επέμενε να πάει μαζί του στο τμήμα ο γνωστός ποινικολόγος.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog