Ο «Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι» ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από τον «ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ» του αμυντικού Παναγιώτη Μαλαχάτη!

Σημαντική η απόκτηση του 28χρονου αμυντικού, ο οποίος βάζει ψηλά τον πήχη, δηλώνοντας πως επιθυμεί όχι μόνο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ώστε να ανέβει ο ΑΟΛ στα σαλόνια της Γ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και το κύπελο Κορινθίας!

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1994 και εντάχθηκε σε ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Έχει διαγράψει πολύ σημαντική πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Κορινθία, έχοντας κατακτήσει κύπελλα και πρωταθλήματα με τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Η ένταξη του Παναγιώτη στον ΑΟΛ, επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Προέδρου, Θωμά Καναβού και της Διοίκησης της ομάδας για τη διαρκή αναβάθμιση του δυναμικού των αθλητών μας!

«Πάντα ήθελα να αγωνιστώ με τα χρώματα του ΑΟΛ και φαίνεται, ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μ’ αρέσει η κορυφή γι’ αυτό και στόχος μου είναι πολύ απλά … η κατάκτηση του double!» δήλωσε ο Παναγιώτης Μαλαχάτης.  

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Μαλαχάτη στον ΑΟΛ και του ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!