Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέσσερις Κορινθιακές επιχειρήσεις βραβεύτηκαν ανάμεσα σε 11 συνολικά επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη 

- Advertisement -

Μια Ευρωπαϊκή διάκριση για το Επιμελητήριο Κορινθίας και τις επιχειρήσεις του!

Τέσσερις Κορινθιακές επιχειρήσεις βραβεύτηκαν ανάμεσα σε 11 συνολικά επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 στην αντίστοιχη τελετή απονομής στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος WAC (Workplace Active Certification) που αφορά την άθληση στο χώρο εργασίας.

Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν:

1.Designous – https://designous.gr/

2.Tourix– https://www.tourix.gr/el/

3.Corinth Canal – Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος ΑΕΔΙΚ – https://corinthcanal.com/

4.Sportcamp– https://www.sportcamp.gr/

Οι επιχειρήσεις αυτές κατάφεραν μέσα από ένα αυστηρό σύστημα αξιολόγησης να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη βαθμολογία, αποδεικνύοντας ότι έχουν υιοθετήσει πρακτικές άσκησης και αθλητισμού στον χώρο εργασίας.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας τους ευχαριστεί για την συμμετοχή τους και τους συγχαίρει για αυτή τους την διάκριση! 

Οι επιχειρήσεις αυτές κατάφεραν μέσα από ένα αυστηρό σύστημα αξιολόγησης να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη βαθμολογία, αποδεικνύοντας ότι έχουν υιοθετήσει πρακτικές άσκησης και αθλητισμού στον χώρο εργασίας.

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας τους ευχαριστεί για την συμμετοχή τους και τους συγχαίρει για αυτή τους την διάκριση!

 

Λίγα λόγια για το WAC ( Workplace Active Certification)

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εδώ και 2 χρόνια συμμετέχει ως partner στο πρόγραμμα WAC (Workplace Active Certification), ένα πρόγραμμα υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τον Αθλητισμό στο χώρο εργασίας (EFCS) και την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του προγράμματος Erasmus +. Το πρόγραμμα αυτό κατάφερε να  δημιουργήσει την πρώτη ευρωπαϊκή πιστοποίηση (ISO) για την υγεία, την ευεξία και τη σωματική δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας.

Βρείτε περισσότερα για το WAC πρόγραμμα εδώ: https://activeworkplacecertification.eu/

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν την πιστοποίηση αυτή, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Κορινθίας στο 2741024464 (937) ή στο email media@korinthiacc.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

 

‍Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου & επιχειρήσεων ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα Κορινθίας το φετινό ταξίδι του Peloponnese Food Stories.

peloponnisos-expo

‍‍

Πρόσκληση Συμμετοχής στην «Πελοπόννησος EXPO» 2022- Προθεσμία δήλωσης ενδιαφέροντος έως Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συμμετάσχει στην «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» 2022 που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών και προτίθεται να χρηματοδοτήσει μέρος του κόστους συμμετοχής και προβολής των Κορινθιακών επιχειρήσεων.

‍Παρέμβαση ττου Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Λουζιώτη στο Olympia Forum III που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ με τίτλο «Βιώσιμες επενδύσεις και χρηματοδότηση – Κοινοτικό Πλαίσιο στήριξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την περίοδο 2021-2027».

Nέα εκδήλωση: Εξοικονόμηση Ενέργειας για Μικρές & Μεγάλες Επιχειρήσεις

Η Energy Profit σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλούν σε μια ολιγόωρη εκδήλωση, όπου θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε πόρους για την επιχείρησή σας μειώνοντας τα ενεργειακά κόστη.

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:

– Δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας

– Παραγωγή ενέργειας από αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών

– Ενεργειακές κοινότητες για συμπαραγωγή ενέργειας

– Χρηματοδοτικές λύσεις

‍Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτη Λουζιώτη για την 28η Οκτωβρίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog