Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Tραγωδία στο Σχίνο: «1 1/2 ώρα προσπαθούσα να επαναφέρω στη ζωή τη 39χρονη» (φωτο)

- Advertisement -

Συγκλονισμένοι όλοι οι κάτοικοι στο Σχίνο Λουτρακίου από το τραγικό συμβάν, σήμερα το πρωί, όταν μια νέα γυναίκα, μόλις 39 ετών βρέθηκε νεκρή μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Η γυναίκα έμενε μόνιμα στο Σχίνο το τελευταίο τρίμηνο, μαζί με το σύζυγό τους και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 15, 12 και 9 ετών.. Ηταν πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ Σχίνος Λουτρακίου: Γυναίκα κρεμάστηκε στο …. πόμολο της πόρτας

Το Loutrakiblog.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Πισίων κ. Δημήτρη Λάμπρου ο οποίος μας εξιστόρησε τα γεγονότα.

10:50 πμ περίπου έλαβα μια κλήση στο κινητό μου. Ηταν μια κοπέλα που με παρακαλούσε να σπεύσω αμέσως στο σπίτι της οικογένειας, λόγω και της ιδιότητάς μου, ως αναισθησιολόγος, να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες στην 39χρονη πρόσφυγα που κείτονταν αναίσθητη στο πάτωμα.

Μπαίνοντας στο σπίτι, είδα το σύζυγό της να προσπαθεί να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, όταν πήγα ήταν εκεί, βλέποντας τον μπαμπά της να προσπαθεί μα επαναφέρει τη μαμά της. Ζήτησα να απομακρυνθεί το παιδί.. Τα δύο μικρότερα βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, στον κάτω όροφο της διόροφης κατοικίας.

Πάνω από 1 1/2 ώρα, προσπαθούσα να της κάνω αναζωογόνηση. Επανήλθε το χρώμα της και συνέχισα την προσπάθεια. Με βοηθούσε και ο σύζυγος δίνοντάς της το φιλί της ζωής. Ο σύζυγος με παρακαλούσε να κάνω  αναζωογόνηση μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ομως παρά τις προσπάθειες η κοπέλα είχε «φύγει»..

Αμέσως έσπευσαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες εκεί, η αστυνομία, η σήμανση, το ασθενοφόρο. 

Στη συνέχεια κατέφθασε ο ιατροδικαστής. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ηταν μια ήσυχη οικογένεια, χθες βράδυ διασκέδαζαν η 39χρονη κοπέλα και ο σύζυγός της σε κάποιο μαγαζί. Το πρωί όπως έλεγε ο άνδρας της, τίποτα δεν προμήνυε το κακό. Βρέθηκε από το σύζυγό της στην τουαλέτα με ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό της, δεμένο στο πόμολο της πόρτας..

Ολα δείχνουν αυτοχειρία…δυστυχώς….

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Η γυναίκα έμενε μόνιμα στην περιοχή το τελευταίο τρίμηνο, μαζί με το σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 15, 12 και 9 ετών- όλοι τους πρόσφυγες από την Ουκρανία, σύμφωνα με το loutrakiblog. […]

  2. […] Η γυναίκα έμενε μόνιμα στην περιοχή το τελευταίο τρίμηνο, μαζί με το σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 15, 12 και 9 ετών- όλοι τους πρόσφυγες από την Ουκρανία, σύμφωνα με το loutrakiblog. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog