Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δημοτικό θέατρο Κορίνθου: Τι συμβαίνει με την σελίδα του «Βασίλης Ρώτας » στο διαδίκτυο;»

- Advertisement -

Προ ολίγων εβδομάδων δημιουργήθηκε θέμα σχετικά με την ονομασία του δημοτικού θεάτρου της Κορίνθου.

Ο γιος του αείμνηστου δημάρχου Κορινθίων Θωμά Θωμαΐδη, Πέτρος, είχε εντοπίσει πως στο διαδίκτυο υπάρχει σελίδα που αναφέρει το δημοτικό θέατρο Κορίνθου ως «Βασίλης Ρώτας». Μάλιστα  με επιστολή του απευθύνθηκε στο δήμαρχο Κορινθίων για το ζήτημα.

Τότε λοιπόν, είχε γίνει η διευκρίνιση πως η συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook δεν έχει δημιουργηθεί από τον δήμο Κορινθίων, ο οποίος μάλιστα, σε αποκατάσταση της όλης σύγχυσης, δημιούργησε σελίδα με το ορθό όνομα ώστε όσοι επιθυμούν να κάνουν tag στο δημοτικό θέατρο, να το πράττουν σωστά.

Οι πληροφορίες λένε πως έγινε και συζήτηση με το θέατρο «Βασίλης Ρώτας» ώστε να αλλάξει την αναφορά στη σελίδα του από «Δημοτικό θέατρο Κορίνθου Βασίλης Ρώτας» σε «Κορινθιακό θέατρο Βασίλης Ρώτας» όπως είναι η σωστή ονομασία.

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα η σύγχυση συνεχίζεται. Η σελίδα του «Βασίλης Ρώτας» συνεχίζει να προσδιορίζεται ως δημοτικό θέατρο Κορίνθου, με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονται στο χώρο για οποιαδήποτε εκδήλωση να κάνουν tag στο Βασίλης Ρώτας και όχι στο «Θωμάς Θωμαΐδης».

Οι Κορίνθιοι, ειδικά οι πολιτικοί που είτε είναι εν ενεργεία είτε επιθυμούν να εκλεγούν θα έπρεπε να γνωρίζουν την σωστή ονομασία του θεάτρου και να επιλέγουν την σωστή σελίδα ωστόσο αυτό δεν γίνεται πράξη.

Και τα ερωτήματα που εγείρονται είναι:

  • Γιατί το Βασίλης Ρώτας δεν αλλάζει την ονομασία του;
  • Γιατί το Βασίλης Ρώτας δεν προσδιορίζεται ως Κορινθιακό θέατρο αλλά ως δημοτικό;
  • Ποιος είναι ο διαχειριστής της σελίδας στο facebook;
  • Ο Δήμος Κορινθίων δεν διαθέτει δημοτική θεατρική ομάδα. Προς τι λοιπόν η επιμονή των διαχειριστών;

Αφορμή του δημοσιεύματος μας είναι δυο παραστάσεις, η παράσταση για τον Χρυσόστομο Σμύρνης η οποία φιλοξενήθηκε στο θέατρο με κάποια από τα δημόσια πρόσωπα που την παρακολούθησαν να κοινοποιούν την παρουσία τους στο Δημοτικό θέατρο Βασίλης Ρώτας χωρίς καμία σχέση να έχει με την εν λόγω παράσταση αλλά και η παράσταση του Βασίλης Ρώτας «Μικρή μας πόλη» την οποίαν μέλη του Βασίλης Ρώτας πόσταραν με tag Δημοτικό θέατρο Κορίνθου Βασίλης Ρώτας.

Η διόρθωση είναι απλή και εύκολη. Γιατί δεν την πράττει το Βασίλης Ρώτας; Η Πρόεδρος δεν έχει γνώση του όλου ζητήματος;

Γιατί επιτρέπει να συνεχίζεται αυτή η σύγχυση;

 

 

 

X@r@

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog