Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι μέλλον έχει το δεξί χέρι του Νανόπουλου στο πλευρό του Σταυρέλη;  

- Advertisement -

Η αυτοδιοικητική πορεία του Βασίλη Μπαλάφα έχει ταυτιστεί με τη «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου.

Ο Βασίλης Μπαλάφας έως και την εκλογική νίκη του Βασίλη Νανόπουλου, όλοι το ξέρουν, ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους στο στενό κύκλο του σημερινού δημάρχου. Λίγες ημέρες μετά την εκλογή ο Βασίλης διαχώρισε την θέση του από τον συνδυασμό. Η μη εκλογή του σε θέση δημοτικού συμβούλου αλλά και η άρνηση θέσης στο πλευρό του δημάρχου δημιούργησαν θέμα στις σχέσεις των δυο αντρών αν και προ ολίγων μηνών είχαν φωτογραφηθεί (εν αγνοία του Βασίλη) δημοσίως στο κέντρο της πόλης, με χαλαρή διάθεση και πολλά υπονοούμενα.

Πριν λίγες ημέρες ο Βασίλης Μπαλάφας ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023. Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε θα γίνει από τον επικεφαλής χωρίς να αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός.

Όλα τα σενάρια και οι φήμες συγκλίνουν στον Νίκο Σταυρέλη, άλλωστε η διαδραστικότητα των δυο στο διαδίκτυο είναι ένα από τα δεδομένα που καταγράφονται.

Τι μέλλον όμως μπορεί να έχει το πάλαι ποτέ δεξί χέρι ή ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Βασίλη Νανόπουλου στο πλευρό του Νίκου Σταυρέλη; Πόσο μπορεί να ενσωματωθεί ομαλά σε μια παράταξη η οποία και πολιτικά είναι αντίθετη στο χώρο που για χρόνια ο Βασίλης υπηρέτησε; Πόσο δεκτικά θα είναι απέναντί του τα στελέχη που για 3 χρόνια στάθηκαν συντεταγμένα στο πλευρό του Νίκου Σταυρέλη και εν τέλει, πόσο μπορεί να εμπιστευθεί ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ έναν στενό και για χρόνια συνεργάτη του Βασίλη Νανόπουλου;

Ίσως να έχουμε βέβαια φτάσει στα χρόνια που οι κομματικές καταβολές έχουν εξαλειφθεί και μόνη έγνοια όλων είναι το καλό του τόπου. Ισχύει όμως;  Το ιδεολογικό υπόβαθρο εν παίζει κανένα ρόλο στη χάραξη πολιτικής;

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog