Ο,τι να ΄ναι και όπου να ΄ναι στο Λουτράκι. Λες και βρισκόμαστε σε μια άναρχη πόλη. Που κανείς δεν εποπτεύει τίποτα, που οι καταγγελίες στην αστυνομία πάνε και έρχονται για ψύλλου πήδημα, που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει!

Στο Λουτράκι λοιπόν εχουν και οι πεθαμένοι θέσεις. Και όχι μόνο αυτό, αν τολμήσεις να παρκάρεις κατα λάθος, επειδή η σήμανση έχει πλέον ξεθωριάσει, ή επειδή η πινακίδα βρίσκεται πίσω από κάποιο δένδρο, οι συγγενείς που παρανόμως κρατούν τη θέση, τηλεφωνούν στην αστυνομία και σου παίρνουν τις πινακίδες…

Τι να κάνει και η αστυνομία, βλέπει κίτρινη γραμμή, βλέπει πινακίδα του δήμου, σου λέει πάρκαρες γάιδαρε στη θέση ΑΜΕΑ, σου παίρνει τις πινακίδες..

Ζητούν όλοι μια θέση πάρκινγκ γιατί είναι ΑΜΕΑ και αρκετοί όντως είναι, αλλά είναι και κάποιοι που κατέχουν θέση και το αυτοκίνητό τους λείπει στις 3 το πρωί…

Οχι, δεν έλειπε το αυτοκίνητο γιατί ο ασθενής ήταν στο γιατρό! Διασκέδαζε!

Το απίστευτο που συμβαίνει είναι το εξής σε αυτή την πόλη.Υπαρχουν θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ οι οποίες βρίσκονται  150 μέτρα μακριά από το σπίτι τους!

Και γι’ αυτό φταίνε οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι που ψηφίζουν ότι να ναι για να μη χάσουν ψήφο!

Αναρχία παντού και σε όλα… ότι του φανεί του λωλοστεφανή σε αυτή την πόλη που κανένας δε σέβεται κανέναν, που ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του εις βάρος άλλων..

Μεγάλο το πρόβλημα με τα πάρκινγκ στο Λουτράκι και κάποιοι έχουν θέσεις παρανόμως, η ετσιθελικά, ή χατηρικά….

Ασε δε, η δημοτική αστυνομία, ανύπαρκτη! Την έχετε δει εσείς πουθενά? άφαντοι γραφιάδες και αυτοί!

Ζαρντινιέρες, παλιομηχανάκια, καρέκλες και ότι θέλει ο καθένας μπροστα στο πεζοδρόμιο. Η δημοτική αστυνομία που δώσαμε και 1.500 για στολές, δεν υπάρχει… Καλά πότε τις φοράνε αυτές τις στολές?

Που κυκλοφορούν αυτοί οι τύποι? Πότε? Μάλλον μετά τη βάρδια στο γραφείο…

Και οι άλλοι στο δημοτικό συμβούλιο λένε σε όλους «Ναι», μη χάσουν καμιά ψήφο…επαναλαμβάνω!

Αυτή είναι η κατάντια μας……

Κρυμμένοι τάχα, όλοι πίσω από το μανδύα της συμπαράστασης στους ΑΜΕΑ, καταστρατηγούμε τα νόμιμα δικαιώματα των υπολοίπων και δη, την ελεύθερη πρόσβαση στους δρόμους και τις θέσεις στάθμευσης. Επαναλαμβάνω αναφέρομαι σε όσους τις κατέχουν ετσιθελικά, χατηρικά και παρανόμως με την ανοχή όλων. Υπηρεσιών και δημοτικού συμβουλίου! Κατά τα λοιπά αν ένας ΑΜΕΑ θέλει να παρακολουθήσει το δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης, δεν υπάρχει ράμπα για να εισέλθει στην αίθουσα! Τόση ευαισθησία! Να μην αναφερθώ σε περισσότερα, διότι μπορώ να γράφω μέχρι το πρωί!

ΥΣ το loutrakiblog.gr επικοινώνησε με την Τεχνικη Υπηρεσία για συγκεκριμένη θέση ΑΜΕΑ . Μας ειπαν ότι εχει υποβάλλει δικαιολογητικά αλλά δε μας είπαν τι δικαιολογητικά. Εμείς πάντως βλέπουμε τον κύριο να κυκλοφορεί μια χαρά στο Λουτράκι και μάλιστα μεταμεσονύκτια…

Περιμένουμε να ελεγχθούν ΟΛΕΣ οι άδειες εξωνυχιστικά από την αρχή και να αφαιρεθούν όσες είχαν στην κατοχή τους πεθαμένοι ή όσοι μεταδημότευσαν, ή οσοι τις κατέχουν χατηρικά! Να ελέγχονται δε κάθε χρόνο, η τριετία που δίδεται από την αρμόδια υπηρεσία είναι πολύς χρόνος, να μην εξηγώ το αυτονόητο γιατί!

Συνεχίζεται…