Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Νανόπουλος: Νέοι όπως η Χαρά Βλάχου μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον της χώρας μας!

- Advertisement -
Αναχώρησε χθες για το Μαυροβούνιο ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος η Χαρά Βλάχου, η 15χρονη αθλήτρια του Α.Σ Καράτε Ακάμας που διαπρέπει στο χώρο του αθλητισμού και κάνει υπερήφανη την Ελλάδα, την Πελοπόννησο ,
αφού είναι η μοναδική εκπρόσωπό της, και βεβαίως την Κορινθία και την γενέτειρά της, το δήμο Κορινθίων, με τις συμμετοχές και τις διακρίσεις της αποδεικνύοντας πως τα νιάτα της χώρας μας είναι εκείνα που την οδηγούν στο μέλλον, στην επιτυχία, στην ανάκαμψη.
Την Χαρά είχε υποδεχτεί στο γραφείο του πριν από λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος προκειμένου να της ευχηθεί αλλά και να της υποσχεθεί την στήριξη και την αρωγή του στην μεγάλη της προσπάθεια.
«Νέοι όπως η Χαρά Βλάχου κάνουν όλους εμάς τους μεγαλύτερους όχι απλά ευτυχείς αλλά αισιόδοξους πως η πατρίδα μας βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια. Πως στα επόμενα χρόνια τα παιδιά που θα αναλάβουν τις τύχες της θα είναι ικανά, άξια και αποφασισμένα να την οδηγήσουν στο μέλλον που της αξίζει. Στην Χαρά εύχομαι κάθε επιτυχία, μια ακόμα επιτυχία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει τις επόμενες ημέρες. Η παρουσία, η συμμετοχή της αλλά και το ήθος της μας κάνουν όλους υπερήφανους»!
Θερμές ευχές για καλή επιτυχία στην 15χρονη Χαρά έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Πρόνοιας κ.Σπύρος Ζαχαριάς.
Την αποστολή στο Μαυροβούνιο συμπληρώνουν οι αθλητές Στέφανος Οικονόμου και Γρηγόρης Ντριζάρι.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog