• Οι πολιτικές διεργασίες εξελίσσονται, οι πρώτες δημοσκοπήσεις ετοιμάζονται

Κάποιοι επιμένουν να μιλούν για δίπολα, τα οποία ενδεχομένως να ευνοούν κάποιους σχεδιασμούς, δεν έχουν όμως απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ιστορικά δε, στην Κόρινθο τα τελευταία χρόνια, δίπολο υπήρξε μόνο το 2014 , Πνευματικού-Νανόπουλου, με νικητή τον Αλέξανδρο Πνευματικό! 

Εύλογα δημιουργείται η απορία, πως  μπορούν κάποιοι να απαξιώνουν και να μην υπολογίζουν καν, ως εκλογικό εταίρο,  έναν άνθρωπο που διετέλεσε τρεις θητείες δήμαρχος!

Ενα δήμαρχο που αποδεδειγμένα άλλαξε την Κόρινθο, βάζοντας την υπογραφή του και τις βάσεις στη διαμόρφωση της νέας ταυτότητας της πόλης.

 

Με δεδομένα ότι

  • ο Αλέξανδρος Πνευματικός, δεν παραιτήθηκε ποτέ από την πολιτική, ενεργός και λαλίστατος στα δημοτικά συμβούλια, υπερασπίζοντας πάντα το έργο του και την παρακαταθήκη του, δεν δήλωσε ποτέ την επιθυμία έως τώρα, τουλάχιστον δημόσια να ασχοληθεί με τις περιφερειακές εκλογές ή να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή της Κορίνθου.

 

  • Δεν δήλωσε ποτέ ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

  • Με ένα αξιοσέβαστο ποσοστό που του επιτρέπει και πάλι την κάθοδο

 

  • Το εκλογικό αποτέλεσμα του 2019 έφερε στο δεύτερο γύρο τον Αλέξανδρο Πνευματικό με μόλις δύο ποσοστιαίες μονάδες πίσω από το Βασίλη Νανόπουλο

 

Προκαλεί αλγινή εντύπωση ότι κάποιοι προσπαθούν τεχνηέντως να τον βγάλουν από το πολιτικό κάδρο.

 

Η πολιτική μας διαίσθηση, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έναν άνθρωπο που διετέλεσε  επί τρεις θητείες δήμαρχος , δεν τον υποτιμάς!

Ειδικά τον Αλέξανδρο Πνευματικό!

 

X@ra