Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χρήστος Κορδώσης… ‘Αναρχες κραυγές στα social media

- Advertisement -
  • Έμπλεξε τα δημοσιεύματα  ο Χρήστος Κορδώσης ή προτιμά τη φθηνή αντιπολίτευση;
  • Επιλέγει να μην ψηφίζει ή να απέχει από τις ψηφοφορίες για τον Τουρισμό του Δήμου Κορινθίων τους τελευταίους 10 μήνες.

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ατοπήματα ο έμπειρος Χρήστος Κορδώσης αλλά εδώ υπέπεσε σε μεγάλο λάθος! (αν δεν το κατάλαβε, δεν είμαστε σιγουροι… λόγω της εφυΐας του)

Αναρτεί δημοσίευμα του 2014 της Καθημερινής που αναφέρει ότι δεν υπάρχει λεωφορείο να ενώνει Ισθμό, Αρχαία Κόρινθο, Προαστιακό σχολιάζοντάς το, ως σημερινό, για να ρίξει τα βέλη του και να εξαπολύσει μύδρους  στον αντιδήμαρχο Τουρσιμού Τ. Πιέτρη.
Ψάχνοντας στη διαύγεια εντοπίσαμε ότι δεν έχει ψηφίσει ούτε ένα ευρώ, ούτε τα ελάχιστα βασικά για έναν Δήμο που λέει ότι έχει Τουριστική Πολιτική. Όχι σε όλα ή επιλέγει να λείπει από τα Δημοτικά Συμβούλια και τις Οικονομικές Επιτροπές.
Εκτός από αυτή την ανάρτηση, υπέπεσε σε ένα ακόμη ψέμα-ατόπημα αναφέροντας ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο οι σύμβουλοι του Δημάρχου μέμφθηκαν στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού (που δεν είναι καν αρμοδιότητά του) για την έλλειψη λεωφορειακής σύνδεσης με τον  Προαστιακό, για να λάβει την απάντηση του Τιμολέοντα Πιέτρη.
Περιμένουμε από το Χρήστο Κορδώση σοβαρή αντιπολίτευση και όχι άναρχες κραυγές στα Social Media.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog