Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Β.Νανόπουλος: Τιμούμε ένα σπουδαίο άνθρωπο, ένα «κεφάλαιο» για τον αθλητισμό της χώρας, τον Γιάννη Κόλλια

- Advertisement -
  • Tη Δευτέρα ο ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμήν του Γιάννη Κόλλια

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα διεξάγεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμήν του Κορίνθιου και διακεκριμένου προπονητή σε Ελλάδα και εξωτερικό Γιάννη Κόλλια,

μια πρωτοβουλία του Δήμου Κορινθίων και των παιχτών της Εθνικής Ελπίδων του 1998, της ομάδας που ο Γιάννης Κόλλιας οδήγησε στο δεύτερο σκαλί του Πρωταθλήματος της Ευρώπης, πρωτοβουλία που στηρίζουν η ΕΠΣ Κορινθίας και ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

 

Θοδωρής Παχατουρίδης, Τραιανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Νίκος Λυμπερόπουλος είναι κάποιοι από τους παίχτες που θα παραταχθούν στο γήπεδο τη Δευτέρα αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ο αγώνας διεξάγεται στις 16:00 στο στάδιο της Κορίνθου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Θα προηγηθεί τελετή βράβευσης του κ.Γιάννη Κόλλια από τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, τους φορείς και τα σωματεία που υποστηρίζουν και συμμετέχουν στην εκδήλωση. Από τον δήμο Κορινθίων στην διάρκεια της θα διανεμηθεί και μικρή αφιερωματική έκδοση για τον Γιάννη Κόλλια, με στιγμές από την ποδοσφαιρική του καριέρα, αναφορές παικτών που πέρασαν από την Εθνική Ελπίδων αλλά και μια δική του μοναδική μαρτυρία για την δυσκολότερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

 

«Ο Γιάννης Κόλλιας είναι σπουδαίο κεφάλαιο στον αθλητισμό της Ελλάδας. Άνθρωπος με σοβαρότητα, γνώσεις, κατάρτιση και πειθαρχία, κατόρθωσε να χτίσει μια επαγγελματική πορεία ζηλευτή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τη δουλειά του ανέδειξε πολλούς νέους παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου οι οποίοι τίμησαν την Ελλάδα το 1998 και το 2004.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Γιάννης Κόλλιας είναι Κορίνθιος!

Ο Δήμος Κορινθίων αναγνωρίζει την προσφορά του και τον ευχαριστεί θερμά που τίμησε με την παρουσία και την πορεία του και την ιδιαίτερη πατρίδα του! » Αναφέρει ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασιλης Νανόπουλος.

 

Ο Δήμος Κορινθίων και οι φορείς που συνδιοργανώνουν, καλούμε τον κόσμο της Κορίνθου να παραστεί και να χειροκροτήσει τον προπονητή Γιάννη Κόλλια, έναν άνθρωπο σεμνό και ευγενή παρά τα όσα σημαντικά έχει επιτύχει στην μακρόχρονη πορεία του.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog