Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Νανόπουλος, τα γάντια πυγμαχίας και οι εκλογές!

- Advertisement -
  • Είναι αλήθεια πως ο Δήμαρχος της Κορίνθου δεν αναφέρεται στις εκλογές παρ ότι ο αντίπαλός του έχει εδώ και λίγες εβδομάδες σημάνει την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα.
Ο Βασίλης Νανόπουλος επιλέγει να μην εμπλακεί ακόμα σε εκλογικές συζητήσεις ωστόσο, την Παρασκευή το μεσημέρι κατεγράφη ένα σχόλιο του το οποίο θα συζητηθεί! 
Το σχόλιο έγινε όταν ο νεαρός αθλητής και πρωταθλητής πυγμαχίας Παναγιώτης Κωστούρος επισκεπτόμενος τον Δήμαρχο για να τον ευχαριστήσει για την στήριξη του του δώρισε ένα μικρό αναμνηστικό από τους τελευταίους αγώνες του. Το δώρο ήταν ένα ζευγάρι γάντια πυγμαχίας, μινιατούρες. 
Ο Δήμαρχος Κορινθίων στη θέα τους και κρατώντας τα στο χέρι του, απευθυνόμενος στον Παναγιώτη είπε:
Σ ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, θα τα χρειαστώ για τις εκλογές που έρχονται‘. Το σχόλιο σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο αφού καταδεικνύει εμμέσως πλην σαφώς την αίσθηση που και ο ίδιος ο δήμαρχος έχει για τις επερχόμενες εκλογές.

 

  • Θα είναι οι εκλογές του Οκτώβρη αγώνας πυγμαχίας;
  • Και αν ναι, τι είδους πυγμαχίας;
  • Με τεχνική, ένταση και κανόνες ή μήπως πυγμαχίας δρόμου· 
Το σχόλιο του δημάρχου συμπληρώθηκε πρέπει να πούμε, από την επισήμανση «θα φροντίσω να τα συνδέσω με επιτυχίες όπως ακριβώς κάνεις και εσύ Παναγιώτη», επισήμανση που σίγουρα αποπνέει σιγουριά….
Mακρύς ο δρόμος προς τις εκλογές, έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά!!
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog