Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην κορυφή ο Α.ΟΛ.: Σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Κύψελος (video)

- Advertisement -

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΑΟΛ έναντι του ΠΑΣ Κύψελος, όπου κατάφερε να κυριαρχήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα πετυχαίνοντας το 3-2 διατηρώντας την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα!

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 3 λεπτό, με το γκολ του Γλυκοφρύδη, αλλά οι παίκτες του ΑΟΛ αντέδρασαν γρήγορα & δυναμικά και εντός 10 λεπτών κατάφεραν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Πρώτα ο Γκιζαριώτης ισοφάρισε με πλασέ έπειτα από έξοχη ασίστ του Δημάκη, ενώ ο Παινέσης με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσατσόπουλου, σημείωσε το δεύτερο τέρμα του ΑΟΛ.

Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις με ευκαιρίες εκατέρωθεν, που όμως δεν έβρισκαν τα δίχτυα. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Αράπογλου ισοφάρισε για την ομάδα ΠΑΣ Κύψελος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΟΛ και προηγήθηκε στο σκορ με υπέροχο πλασέ του Δημάκη. Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση του Π. Μπιτζίνη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της ομάδας του ΚΥΨΕΛΟΥ, που απέτρεψε την ισοφάριση.

Βράβευση πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αντιπρόεδρο & Υπεύθυνο παλαιμάχων, Καλύβα Ιωάννη και τον συντονιστή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Αναστασιάδη Βασίλη να βραβεύουν τον Π. Παππά (Τσέπας), πάνω από 10 χρόνια παίκτη του και μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τον Γ. Τσακρακάκη, επίσης με πολλά χρόνια συμβολή στην ομάδα του ΠΑΣ Κύψελος.

Ως γνωστόν, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή! Η διοίκηση του ΑΟΛ ευχαριστεί την διοίκηση του ΚΥΨΕΛΟΥ για την φιλοξενία που προσέφεραν στην ομάδα μας και στους φιλάθλους.

Ο ΑΟΛ πέτυχε τον στόχο του με την παρουσία πολλών φιλάθλων του και παραμένει αήττητος! Το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου είναι η επόμενη πρόκληση για την ομάδα του Λουτρακίου, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της, στο στάδιο «Χρήστος Θώδης».

Αποτελέσματα αγώνων 6ης αγωνιστικής Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog