Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αλ.Πνευματικός: Θέλω να είμαι υποψήφιος

- Advertisement -
“Θέλω να είμαι υποψήφιος” είπε το πρωί σε ραδιοφωνικό αέρα ο Αλέξανδρος Πνευματικός.
Ο πρώην Δήμαρχος φιλοξενούμενος στον justradio εξέφρασε την επιθυμία του να διεκδικήσει εκ νέου την δημαρχία το 2023 αφού όπως είπε ενθυμούμενος καλό του φίλο “το μικρόβιο ξεριζώνεται 6μήνες μετά τον βιολογικό θάνατο”.
Παραδέχτηκε πως οι πιέσεις που δέχεται είναι πολλές αποκάλυψε όμως πως η οικογένεια του είναι αντίθετη σε μια τέτοια υποψηφιότητα
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα πλαίσιο δύσκολης τελικής απόφασης στην οποία ο Αλέξανδρος Πνευματικός δεν έχει ακόμα καταλήξει.
Βέβαια αυτό δεν τον εμπόδισε να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
“Αν αποφασίσω να είμαι υποψήφιος θα έχω μεγαλύτερο συνδυασμό απο όλους” σημείωσε σχολιάζοντας σκωπτικά την αναφορά προς το πρόσωπό του από το Νίκο Σταυρέλη περι ύπαρξης δυο συνδυασμών από πλευράς της ΠΝΟΗΣ και δανεισμού στελεχών στον πρώην δήμαρχο, αναφορά που ξεκάθαρα ήθελε να υποδηλώσει την αδυναμία του να καταρτίσει συνδυασμό. Είναι όμως έτσι ή απλά η αναφορά αποτελεί ευχή της ΠΝΟΗΣ;
“Λίγους και υπέργηρους ακούω” σχολίασε ο πρώην Δήμαρχος ξεκαθαρίζοντας πως ένας απο τους λόγους που σκέφτεται την υποψηφιότητα είναι η άρνηση του να δεχτεί πως “στο δήμο Κορινθίων υπάρχουν 2 μονομάχοι!”
Σε κάθε περίπτωση η απάντηση στην υποψηφιότητα Πνευματικού θα δοθεί την στιγμή που εκείνος θα επιλέξει αφού οι ρυθμιστικοί παράγοντες που επικαλέστηκε σίγουρα δεν έχουν “χρονοδιάγραμμα”.
Κοινώς, ο Αλέκος μπορεί να το “τραβήξει¨ όσο θέλει.  Έως ότου θεωρήσει ο ίδιος πως είναι η κατάλληλη πολιτικά στιγμή για να μιλήσει.
Αναμένοντας λοιπόν τις εξελίξεις…
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog