Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γύρω-γύρω όλοι, στη μέση ο Γιάννης Καρασάββας

- Advertisement -
  • Στο γήπεδο συναντήθηκαν, άλλοι πάλι λένε πως είχαν ραντεβού, ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Νίκος Σταυρέλης και ο Αντιδήμαρχος ζώων Γιάννης Καρασσάβας. 
Ο Γιάννης Καρασάββας θυμίζουμε, αφού έγινε αντιδήμαρχος στην δημοτική αρχή Νανόπουλου με την σύμφωνη γνώμη της παράταξης, μετά από ένα χρόνο ανεξαρτητοποιήθηκε παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από την παράταξη Σταυρέλη με την οποίαν είχε εκλεγεί.
Τώρα, ένα χρόνο πριν απο τις εκλογές, ο αντιδήμαρχος του Νανόπουλου φλερτάρει ανοιχτά με την παράταξη από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε, οι φήμες λένε πως έχει ζητήσει συγκεκριμένη αντιδημαρχία από το Νίκο Σταυρέλη προκειμένου να κατέβει μαζί του, ξανά!
Εδώ να θυμίσουμε πάλι πως ο Γιάννης Καρασσάβας ήταν υποψήφιος με τον Βασίλη Νανόπουλο το 2014 από τον οποίον έφυγε για να πολιτευτεί με το Νίκο Σταυρέλη το 2019. Μετά την ήττα, όπως γράψαμε ενσωματώθηκε ως αντιδήμαρχος και τώρα, ρίχνει εκ νέου γέφυρες ,  θεωρώντας πως ο Βασίλης Νανόπουλος θα χάσει τις εκλογές;  θέλοντας να πιέσει το Βασίλη Νανόπουλο ώστε να λάβει την αντιδημαρχία που προσδοκά, ακόμα και σε αυτήν την θητεία;
Η συνάντηση έγινε την Κυριακή και το ρεπορτάζ μας λέει πως ο αντιδήμαρχος έφτασε στο γήπεδο με το αυτοκίνητο του δήμου. Με το ίδιο που εθεάθη στην Αρχαία Κόρινθο σε συναντήσεις , όχι με αντικείμενο τα αδέσποτα, αλλά και στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως συνάντηση έγινε το Σαββατοκύριακο και με τον Δήμαρχο.
Αναζητά ο αντιδήμαρχος την καλύτερη συμφωνία; Αναζητά διέξοδο; Παζαρεύει αντιδημαρχίες;  Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ιδιαιτέρως κινητικός, αλλάζοντας τις παρατάξεις με ιδιαίτερη θα έλεγε κανείς ευκολία.
Φίλος ο Γιάννης αλλά πολιτικά κρίνοντας πως ενεργεί: Κατά το δοκούν ή κατά το συμφέρον;
Η φωτογραφία είναι από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου οπού παρακάθεται στα…ουδέτερα έδρανα!
X@ra
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Με όλους είμαστε φίλοι, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα κριθούν για την πολιτική στάση ή το έργο τους αγαπητέ! Εχουμε μαθει να μην τα μπερδευουμε! Εσείς?

    • Οταν στέλνεις σχόλια που αγγιζουν τη συκοφαντία και την εξύβριση, οταν βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, χωρίς να έχεις το θάρρος να βάλεις το όνομά σου και να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, τα σχόλια ΚΟΒΟΝΤΑΙ! αγαπητε μου ανώνυμε (Χαρά)

  1. Αγαπητέ φίλε (21:13), φαντάζομαι θα αντιλαμβανεστε και εσείς πως ο,τι, όταν κάποιον, η τον οποιονδηποτε, τον αποκαλούμε (εν τι ρυμη του λόγου μας), ως “φίλο” μας, εξυπακουεται και εννοείται πως η χρήσης αυτή δεν συνιστά ακριβή και στενή έννοια του όρου, και εις σε καμία των περιπτωσεων. Και για να το κάνω λιγακι πιο λιανα, αλλά και για να σας αποδείξω, το τι ακριβως θέλω να πω, νομίζω πως αρκεί να σας παραπεμψω εις στο ξεκίνημα του παρόντος μηνύματος και σχολιασμού μου, όπου και σας αποκαλω και εσάς, αγαπητέ μου, αυθορμήτως, με την λέξη “φίλε”! Σημαίνει οτι μου είστε? Όχι, βεβαιως- και πως άλλωστε θα μπορούσε να συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού ούτε που σας που σας ξέρω, αλλά ούτε και που με ξέρετε! Επομένως λοιπόν, βλέπετε αγαπητέ… Τασος

  2. Μια επιβαλλομενη διόρθωση εις στον ανωθεν (15:53)σχολιασμό μου: Αντί της φράσεως “Και για να το κάνω λιγακι πιο λιανα, αλλά και για να σας αποδείξω, το τι ακριβως θέλω να πω”, η σωστή, εν προκειμένω, έκφραση και διατύπωση θα μπορούσε να αναγράφεται ως εξής: “Και για να το κάνω λιγακι πιο λιανα, αλλά και για να σας αποδείξω τα όσα λέω”, κ.λπ… ΥΓ. Οποίος το συνηθιζει παρά πολλα να γράφει, λογικο και επόμενο είναι να κάνει αντιστοιχως και, παρα πολλα, ορθογραφικά, συντακτικά, καθως και λοιπά… ανθρώπινα, λάθη!! Τασος

  3. Δεν ξέρει ο τασούλης πως να ξοδέψει το χρόνο του και είπε να προσπαθήσει μια ετοιμολογική καλαματιανή ανάλυση της λέξεως φίλος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog