Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ·Έπαιξαν για τον προπονητή τους…όπως παλιά! Η εθνική Ελπίδων και ο δήμος Κορινθίων τίμησαν τον Γιάννη Κόλλια

- Advertisement -
  • Συγκίνηση, αναμνήσεις και ένα χρέος που εκπληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου.

Ο Δήμος Κορινθίων τίμησε τον προπονητή Γιάννη Κόλλια σε μια εκδήλωση που δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί παρά στο φυσικό του χώρο, το γήπεδο! Και από την τιμή αυτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το άθλημα που αγάπησε και στο οποίο ο ίδιος  διέπρεψε, το ποδόσφαιρο!

Οι Ελπίδες του 1998 ήταν εκεί. Τα παιδιά του όπως συχνά λέει ο ίδιος αφού οι ποδοσφαιριστές εκείνης της ομάδας γαλουγήθηκαν στα χέρια του  ως αθλητές αλλά και ως προσωπικότητες, ήταν εκεί. Τα λόγια τους θερμά, καταγράφονται στην αφιερωματική έκδοση του δήμου Κορινθίων για τον Γιάννη Κόλλια, αλλά και δημόσια, στην διάρκεια της εκδήλωσης.
Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η πλακέτα που  ο Τραιανός Δέλλας απένειμε εκ μέρους όλων στον προπονητή του, μια πλακέτα με την φωτογραφία της νίκης του 1998 στο Πανευρωπαικό της Ισπανίας.
Μια φωτογραφία που 24 χρόνια μετά, τραβήχτηκε ξανά! Έπαιξαν έναν αγώνα αφιερωμένο σε εκείνον! Και πανηγύρισαν το πρώτο τους τέρμα, το τέρμα του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη, όπως έκαναν πάντα, με εκείνον!
Στο γήπεδο μαζί τους παρατάχθηκε ο ΠΑΣ, η ομάδα της Κορίνθου την οποίαν οδηγεί στο νέο της ξείνημα ένας από τις Ελπίδες, ο Κώστας Κιάσσος.
Η συγκίνηση του κ.Γιάννη Κόλλια διάχυτη. Τα λόγια του διδακτικά. Με ευγένεια και σεμνότητα, χαρακτηριστικά που τον ακολουθούν και τον διακρίνουν παρά τα όσα σπουδαία έχει επιτύχει, ευχαρίστησε όλους για την τιμητική εκδήλωση. Για την παρουσία και για τα όσα για εκείνον είπαν.
Τον αγώνα τον παρακολούθησε, όρθιος! Κλασσικός προπονητής! Οδηγίες δεν έδινε, απολάμβανε όμως το ματς το οποίο πραγματικά ξεσήκωσε την κερκίδα.
Τον Γιάννη Κόλλια τίμησαν επίσης η ΕΠΣ Κορινθίας και ο ΠΑΣ Κόρινθος ενώ οι Ελπίδες απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μιχάλη Τσιχριτζή.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog