Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Δέδες….

- Advertisement -

Αγάπησε ξαφνικά την Κορινθία ο Γιώργος Δέδες και που τον χάνεις που τον βρίσκεις γύρω – γύρω στα χωριά, στους δημάρχους, και να, οι συνεντεύξεις, να οι ανακοινώσεις και όλα αυτά τα ωραία εις επίρρωσιν του διακαούς πόθου του για το βουλευτικό στο νομό! Χρόνια και ζαμάνια είχαμε να δούμε, τώρα θα τον βαρεθούμε και δυστυχώς οι εκλογές απέχουν από σήμερον ένα ολόκληρο χρόνο…σχεδόν….

  • Αντιδράσεις Δέδε (!!!) για τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Τατούλη – Χαμός με την ατάκα για «πάρκο δεινοσαύρων»

Το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη έχει πυροδοτήσει σοβαρές αντιδράσεις στους κόλπους της  παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Τον τόνο, άλλωστε, έδωσε ο ίδιος ο Γιώργος Δέδες, επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης. Ερωτηθείς σχετικά,στην εκπομπή «Πελοπόννησος σήμερα» σχολίασε με νόημα: «Η Πελοπόννησος δεν πρέπει να γίνει πάρκο πολιτικών δεινοσαύρων». «Καρφί» και για Νίκα !

Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αναζήτηση υποψηφίου, αφού ο Γιώργος Δέδες δεν πρόκειται να διεκδικήσει ούτε αυτός την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς έχει σκοπό να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στον Νομό Κορινθίας.

Αξίζει  να αναφερθεί ότι ο Πέτρος Τατούλης και η παράταξη του, το προηγούμενο διάστημα είχαν επαφές με τους δημάρχους της Κορινθίας, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που ταλανίζουν την Κορινθία. Ο Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη του, αρκέστηκαν να γνωστοποιήσουν τις συναντήσεις αυτές με τους δημάρχους, καθώς και τις επισκέψεις του σε διάφορα σημεία του νομού, όπως πχ το Φράγμα του Ασωπού, με Δελτίο Τύπου  στα ΜΜΕ, κοινώς, απλά και ταπεινά.

Αντιθέτως ο Γιώργος Δέδες, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, ως «φέρελπις» υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία, τεχνηέντως και παραπλανώντας ακόμα και τους δημάρχους, με την ιδιότητά του,  ως επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης. Είχε επαφές με τους Δημάρχους, έβγαλε φωτογραφίες και εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πολιτικά, παραχωρώντας κοινή συνέντευξη τύπου μιλώντας για το ΣΥΡΙΖΑ!!!! Κοινώς με τυμπανοκρουσίες θέλει να μας δειξει, ότι εδώ είμαι και θέλω να γίνω βουλευτής!

Αναρωτιόμαστε δε, γιατί ενίσταται ο Γιώργος Δέδες στην ενδεχόμενη στήριξη του κόμματος στον Τατούλη. Ο ίδιος δεν είναι ένας πρώην πασόκος; ‘H μήπως επειδή ως νυν συριζαίος  στήριξε την εκλογή του ΝΔκράτη Παναγιώτη Νίκα; Ή θεωρεί δεινόσαυρους τους Τατούλη και Νίκα, ενώ εαυτόν κλωσσόπουλο;

Υπέδειξε την αναγκαιότητα ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης αλλά σε ότι αφορά τις βουλευτικές, δεν είπε κουβέντα γιατί απλά δεν τον συμφέρει. Θα μπορούσε εκτός από δεινόσαυρους να μιλήσει και για κωλοτούμπες….

Ο Γιώργος Δέδες, ξέχασε πως βρέθηκε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, ξέχασε τι έλεγαν τότε, οι σημερινοί «συντρόφοι» του,  ξέχασε τους  συμπολίτες του στο Λουτράκι, ξέχασε πολλά , τα οποία θα του τα θυμίσει το loutrakiblog.gr εν όψει εκλογών!

 

X@ra

mi.fi

 

 

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Και δυστυχώς οι εκλογές απέχουν από σήμερον ένα ολόκληρο χρόνο, σχεδόν”… και ακόμη πιο δυστυχώς, να δω το πώς και με την τρόπον θα αντέξουμε τον… Μητσοτάκη επι τόσον πολυ καιρόν, θα συμπληρώνα εγώ!

  2. Η γειτονική μας Ιταλία αποτελεί σαφεστατα, μια από τις πλεον προηγμένες και ανεπτυγμενες χώρες του κόσμου, και με έναν πληθυσμο περί τα 80.000.000 κατοίκων, διαθετει στο κοινοβούλιο της 300 βουλευτές. Η ψωροκωσταινα Ελλαδιτσα μας, με την τόση ανεχεια, μιζερια και την φτώχεια της, και που μόλις και με τα βιας αριθμει το 1/8 της Ιταλίας σε πληθυσμο, ήτοι δηλαδη, 10.000.000 κατοίκους, έχει επισεις 300 ακριβοπληρωμενους βολευτες (και που συν τις αλλοις αποτελεί συνταγματικώς και το μέγιστο δυνατο οριο). Ερώτηση: Χρειαζόμαστε αραγε τόσους πολλούς και μάλιστα και ως επί το πλείστον, τεμπέληδες, αραχτους και λα’ι’τ, άχρηστους, επιζημιους και ασυμφορους βολευτες? Απάντηση: Όχι, βέβαια! Επομενως λοιπόν, και πρέπει άμεσα να μειωθουν αυτοι κατά (τουλάχιστον) το ήμισυ, αλλά και συγχρόνως να τους περικόπτουν δραστικα τα προνομιακια τους, οι κάθε λογοις ατελειες και δωράκια τους και βεβαίως τα τόσα τους πολλά, μα πάαρα πολλά λεφτά που λαμβάνουν( όλοι τους), εντελώς ξεδιαντροπα και προκλητικά, μα και τοσο τζάμπα και αδικα… Τασος

  3. Να ρωτήσετε τον φίλο σας τον δήμαρχο και τους άλλους δημάρχους στην Κορινθία για το έργο του Δέδε στον νομό σαν γενικός γραμματέας του υπουργείου υποδομών επί ΣΥΡΙΖΑ. Ρωτήστε και τον πρόσφατα παραιτηθείσα αντιδήμαρχο. Έλεος πια. Καρφώνεστε.

    • Η δουλειά του ήταν! Ο,τι έπραξε για την υπόλοιπη Ελλάδα έκανε και για την Κορινθία, όχι αυτός. Οι δήμοι που κατέθεταν τους φακέλους για χρηματοδότηση. Μην τρελαίνεσαι. Θα του έχουμε και υποχρέωση λοιπόν??? Ρωτα τους Λουτρακιώτες να σου πουν για το Δεδε. Μην άγχεσαι, θα μαθεις πολλά για το φίλο σου, εν όψει εκλογών!
      ΥΣ Ο Παντελέου είναι παραιτηθείς αντιδήμαρχος, όχι παραιτηθεισα. Παραιτηθέντας λοιπόν.

  4. Τάσο συμφωνώ απόλυτα με την σκέψη σου αλλά μην ξεχνάμε ότι εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε και τους προσφέρουμε τά παραπάνω που γράφεις.Μονο όταν καταφέρει να απέχει το 51τοις εκατό των ψηφοφόρων τότε και μόνο τότε θα γίνει κάτι.

  5. Αγαπητέ μου κύριε( και σας ευχαριστώ πολυ για αυτή σας, την παρέμβαση), φυσικά και πάνω απ’ όλα, εμείς, ο λαός, φταίμε. Πλέον, είναι πέρα ως πέρα ξεκάθαρο, αλλά και πολλάκις αποδεδειγμενο και σαφεστατο, πως ο,τι οι υπεράριθμοι και παντελως αχρειαστοι αυτοι, εθνοπατερες μας, δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, ούτε στην χωρα μας, ουτε επίσης και στην πολυπαθη ελληνική κοινωνία μας, ημι μόνον, στους εαυτους τους, τους ιδιους και σε τιποτε και σε κανεναν άλλο. Ως γνωστον η εξουσία αποτελει για αυτούς αυτοσκοπό, αλλά και από την άλλη παλι, ο κάθε λαός είναι που διαμορφωνει μόνος του τις τύχες του, είναι άξιος και της μοίρας του και πολλές φορές καθίσταται και συνυπεύθυνος για τα ολα όσα, άσχημα, αρνητικά και δυσάρεστα, συμβαίνουνε εις στην πατρίδα του… Τασος

  6. “Ο Παντελέου είναι παραιτηθείς αντιδήμαρχος, όχι παραιτηθεισα. Παραιτηθέντας λοιπόν”. Μα και εγώ νόμιζα( ίσαμε τα τώρα), πως ό,τι είχα ως προς αυτό εδώ μέσα, την… αποκλειστικότητα!! Να που όμως, και ευτυχώς, υπαρχουν και χειρότερα!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog