Αγάπησε ξαφνικά την Κορινθία ο Γιώργος Δέδες και που τον χάνεις που τον βρίσκεις γύρω – γύρω στα χωριά, στους δημάρχους, και να, οι συνεντεύξεις, να οι ανακοινώσεις και όλα αυτά τα ωραία εις επίρρωσιν του διακαούς πόθου του για το βουλευτικό στο νομό! Χρόνια και ζαμάνια είχαμε να δούμε, τώρα θα τον βαρεθούμε και δυστυχώς οι εκλογές απέχουν από σήμερον ένα ολόκληρο χρόνο…σχεδόν….

  • Αντιδράσεις Δέδε (!!!) για τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Τατούλη – Χαμός με την ατάκα για «πάρκο δεινοσαύρων»

Το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη έχει πυροδοτήσει σοβαρές αντιδράσεις στους κόλπους της  παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Τον τόνο, άλλωστε, έδωσε ο ίδιος ο Γιώργος Δέδες, επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης. Ερωτηθείς σχετικά,στην εκπομπή «Πελοπόννησος σήμερα» σχολίασε με νόημα: «Η Πελοπόννησος δεν πρέπει να γίνει πάρκο πολιτικών δεινοσαύρων». «Καρφί» και για Νίκα !

Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αναζήτηση υποψηφίου, αφού ο Γιώργος Δέδες δεν πρόκειται να διεκδικήσει ούτε αυτός την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς έχει σκοπό να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στον Νομό Κορινθίας.

Αξίζει  να αναφερθεί ότι ο Πέτρος Τατούλης και η παράταξη του, το προηγούμενο διάστημα είχαν επαφές με τους δημάρχους της Κορινθίας, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που ταλανίζουν την Κορινθία. Ο Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη του, αρκέστηκαν να γνωστοποιήσουν τις συναντήσεις αυτές με τους δημάρχους, καθώς και τις επισκέψεις του σε διάφορα σημεία του νομού, όπως πχ το Φράγμα του Ασωπού, με Δελτίο Τύπου  στα ΜΜΕ, κοινώς, απλά και ταπεινά.

Αντιθέτως ο Γιώργος Δέδες, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, ως «φέρελπις» υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία, τεχνηέντως και παραπλανώντας ακόμα και τους δημάρχους, με την ιδιότητά του,  ως επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης. Είχε επαφές με τους Δημάρχους, έβγαλε φωτογραφίες και εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πολιτικά, παραχωρώντας κοινή συνέντευξη τύπου μιλώντας για το ΣΥΡΙΖΑ!!!! Κοινώς με τυμπανοκρουσίες θέλει να μας δειξει, ότι εδώ είμαι και θέλω να γίνω βουλευτής!

Αναρωτιόμαστε δε, γιατί ενίσταται ο Γιώργος Δέδες στην ενδεχόμενη στήριξη του κόμματος στον Τατούλη. Ο ίδιος δεν είναι ένας πρώην πασόκος; ‘H μήπως επειδή ως νυν συριζαίος  στήριξε την εκλογή του ΝΔκράτη Παναγιώτη Νίκα; Ή θεωρεί δεινόσαυρους τους Τατούλη και Νίκα, ενώ εαυτόν κλωσσόπουλο;

Υπέδειξε την αναγκαιότητα ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης αλλά σε ότι αφορά τις βουλευτικές, δεν είπε κουβέντα γιατί απλά δεν τον συμφέρει. Θα μπορούσε εκτός από δεινόσαυρους να μιλήσει και για κωλοτούμπες….

Ο Γιώργος Δέδες, ξέχασε πως βρέθηκε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, ξέχασε τι έλεγαν τότε, οι σημερινοί «συντρόφοι» του,  ξέχασε τους  συμπολίτες του στο Λουτράκι, ξέχασε πολλά , τα οποία θα του τα θυμίσει το loutrakiblog.gr εν όψει εκλογών!

 

X@ra

mi.fi