Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη σε σούπερ-μάρκετ της Κορίνθου (video-φωτο)

- Advertisement -
  • Την Κόρινθο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος της ΔΕΕΠ και της ΔΗΜΤΕ της ΝΔ..

Πριν την εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης», ο υπουργός πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία σε μεγάλο γνωστό σούπερ μάρκετ, με σκοπό να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, τις τιμές που αφορούν στο «καλάθι του νοικοκυριού» με σκοπό την ανακούφιση των νοικοκυριών λόγω της ακρίβειας.

Ο κ. Γεωργιάδης έτυχε θερμής υποδοχής, από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Δημήτρη Σουφρίλα αλλά και τον Υφυπουργό κ. Χρίστο Δήμα, καθώς και στελεχών της ΝΔ.

Θερμής υποδοχής έτυχε ο υπουργός και από τους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σούπερ μάρκετ και ψώνιζαν. Ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε αρκετούς απ΄αυτούς για το μέτρο, οι οποίοι εξέφρασαν ότι το μέτρο είναι καλό για τα νοικοκυριά, αρκετοί δε, θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Στη συνέχεια ο υπουργός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αποχώρησε με κατεύθυνση το δημοτικό θέατρο όπου ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσαν τα όργανα της ΝΔ.

 

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολο γελωτες και χάχανα, καθως και “τσα’ι’ και συμπάθεια” και απο ουσία, μηδέν… Η αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και της ακρίβειας γίνεται από τους κυβερνωντες με όρους καθαρά εκλογικούς, προσχηματιοιυς και επικοινωνιακους και όχι με πραγματικούς, ουσιωδεις και αληθινούς και αυτό είναι ηλίου φαεινοτερον, είναι και βέβαιον, είναι και σαφές… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog