Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εν Κορίνθω (παραπολιτική στήλη 21-11-2022)

- Advertisement -

Οσο πλησιάζουν οι εκλογές, πολλά θα ακούσουν τα αυτιά μας και πολλά θα δουν τα μάτια μας!

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας, Δημήτρης Σουφρίλας,  ακούω θέλει να είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Περιφέρεια, ενώ εκφράζει την πεποίθηση πως θα συνεργαστεί με Γιώργο Οικονόμου και τον Τάσο Γκιολή και θα εκλεγούν και οι τρεις!!

Ο Τάσος Γκιολής το ξέρει αυτό; Διότι ο ίδιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό, άλλωστε έχει οργώσει όλη την Κορινθία, είναι πιστός στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο κόμμα και….έχει σταυρούς (η αλήθεια είναι). Αν κοπεί τώρα από «άνωθεν» παράγοντες, είναι άλλο θέμα..

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα σενάρια για το Νίκο Ταγαρά,περί υποψηφιότητας ως επικεφαλής του συνδυασμού της ΝΔ στην Περιφέρεια. Οπως λένε οι πληροφορίες ο Νίκος Ταγαράς θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

 

Πως και πως περιμένει τον Γενάρη ο Χάρης Βυτινιώτης, να γίνει χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και να αναλάβει τη θέση της Αθηνάς Κόρκα. Τώρα, αν εκπληρωθεί η επιθυμία του, είναι άλλο θέμα.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός δεν δέχεται ότι οι εκλογές στην Κόρινθο θα είναι υπόθεση «δύο μονομάχων» και σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο σενάριο είναι να διεκδικήσει και πάλι τη δημαρχία.

Τέλος βάζει και ο Γιάννης Καρασάββας στα σενάρια περί υποψηφιότητάς του με το Νίκο Σταυρέλη όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλο. Θα είναι και πάλι υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Αλγινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία των περιφερειακών συμβούλων Γκιολή και Βυτινιώτη από τη χθεσινή λαϊκή συνέλευση των αγροτών στην Κόρινθο, καθώς και του Βουλευτή Κώστα Κόλλια. Παράπονα ακούστηκαν και για τον Αννίβα Παπακυριάκο που εκείνη την ώρα είχε προγραμματισμένη εκδήλωση με το συνδυασμό του. Τα ίδια παράπονα ακούστηκαν για τους δημοτικούς συμβούλους της Κορίνθου, όλων των παρατάξεων που δεν έδωσαν το παρών.

Πολιτικά κερδισμένη βγαίνει η Αθηνά Κόρκα, η οποία παραβρέθηκε, μίλησε, απάντησε και ενώ δέχθηκε επίθεση για το μισθό της από Συριζαία κυρία, στάθηκε στο ύψος της με αξιοπρέπεια και ανταπάντησε αναλόγως με πολιτισμό.

Περιφέρεται ξαφνικά στην Κορινθία ο Γιώργος Δέδες να πείσει τους Κορίνθιους να τον ψηφίσουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ομως η Κορίνθιοι πολίτες και ειδικότερα ο δήμος του (Λουτρακίου)  έχουν παράπονα…Τα ονόματα που επίσης ακούγονται για το βουλευτικό είναι : Ψυχογιός, Θελερίτη, Τσόγκας ή Κασίμης, Σουκαρά και Κονομόδη

Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να κλείδωσαν οι Βαγγέλης Ανδριανάκος, ο Τζίμης Αγγελόπουλος, Κατερίνα Φαρμάκη, Κατερίνα Ταγαρά

Την αποτυχία της εκδήλωσης από την άποψη προσέλευσης κόσμου , στην εκδήλωση με τον Αδωνι Γεωργιάδη φαίνεται να θέλουν να επιρρίψουν στον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΕ Κορίνθου Αποστόλη Γεώργαρη. Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δημήτρης Σουφρίλας πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου και δηλώσεις για την έλευση του Υπουργού. Ενώ ακούγεται πως ηθελαν να φέρουν τον υπουργό στο επιμελητήριο και χάλασαν τα σχέδια. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ δεν ειδοποίησε τους δημοσιογράφους να παραβρεθούν στο σουπερ μάρκετ, μάλλον για να ακριβολογούμε, κάλεσε όποιους ήθελε…. Στην εκδήλωση με τον Αδωνι Γεωργιάδη καταμετρήθηκαν περίπου 170 άτομα..

Τα βέλη του πέταξε και ο Μιχάλης Παρασκευάς στο Δημήτρη Σουφρίλα λέγοντας πως ενώ η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΔΕΕΠ, ο ίδιος εν τέλει λειτουργησε ως «Μήδεια» που τρώει τα παιδιά της…

Η προσπάθεια του νεαρού Γεώργαρη, ήταν φιλότιμη, άλλωστε κατέβασε στην Κόρινθο τον Υπουργό Ανάπτυξης όχι κάποιο τριτοτέταρτο βουλευτή, ας πρόσεχαν να μην εκτεθουν οι υπόλοιποι, για τις μικροπολιτικές τους και τις μικροσκοπιμότητές τους. Αλλωστε η εκδήλωση τέθηκε τελικώς υπό την αιγίδα της ΔΕΕΠ.

Περίεργος τύπος βρισκόταν στην αίθουσα με τον Αδωνι Γεωργιάδη και ο Αστυνομικός Διευθυντής καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Αστυνομικοί βρίσκονταν γύρω από τον τύπο με πολιτικά, έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Παταγώδης αποτυχία από άποψη προσέλευσης κόσμου χαρακτηρίζεται και η εκδήλωση της Ρένας Δούρου στο Λουτράκι, όπου δεν δημοσιεύθηκε ούτε μια φωτογραφία με τον κόσμο,  τα μέλη του Συριζα αρκέστηκαν μόνο στις σέλφι…  Αντιθέτως στην Εφη Αχτσιόγλου προσήλθαν στο εργατικό κέντρο Κορίνθου περίπου 100 άτομα.

Καλά πάει η γυναικεία ομάδα βόλλευ του ΑΣΠ Κόρινθος και κάθε Σάββατο οι πολιτικοί δίνουν το παρών στις κερκίδες.

 

Ο δημότης

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog