Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: O «χάρτης» των υποψηφιοτήτων στην Πελοπόννησο – Σενάριο για εκλογές τον Φεβρουάριο

- Advertisement -
  • Ποια ονόματα φαίνεται να έχουν κλειδώσει για την Αργολίδα – Ευρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του συγκάλεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης υπό το φόβο πρόωρων εκλογών

Eυρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μετά το σήμα Μητσοτάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο οποίος με την ομιλία του έθεσε τα διλήμματα των εκλογών αλλά και έδωσε το άτυπο σήμα έναρξης της μακράς προεκλογικής περιόδου. Μεταξύ άλλων μετείχαν οι Ανδρέας Σπυρόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Δημήτρης Μάντζος, Μιχάλης Κατρίνης, Νίκος Σαλαγιάννης, Κώστας Σκανδαλίδης, Ευαγγελία Λιακούλη, Αναστασία Σιμητροπούλου.

Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε ένα ευρύ πρόγραμμα περιοδειών που ήδη υλοποιείται, με το Νίκο Ανδρουλάκη να περνά και από την Αργολίδα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Οι υποψήφιοι

Η επιτροπή ψηφοδελτίων υπό τους Β. Αργύρη, Ν. Σαλαγιάννη, Μ. Όθωνα έχει ολοκληρώσει κατά 100% την εισήγησή της για τα ψηφοδέλτια αν και δεν ανακοινώνονται ακόμη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές / προσθήκες λόγω της πληθώρας υποψηφίων.

Μέχρι στιγμής ο «χάρτης» των υποψηφιοτήτων διαμορφώνεται ως εξής:

Πελοπόννησος

  • Αρκαδία: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Παπαγεωργίου και Βαγγέλης Γιαννακούρας.
  • Λακωνία: Νάγια Γρηγοράκου.
  • Αργολίδα: Ανδρέας Πουλάς (νυν βουλευτής Αργολίδας) Παναγιώτης Ψυχογιός, Τάσσος Χειβιδόπουλος.
  • Μεσσηνία: Μενέλαος Γερονικολός, Γιάννης Πάζιος και Γιώργος Κατσούλης.
  • Κορινθία: Κατερίνα Φαρμάκη, Τζίμης Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Ανδριανάκος και Κατερίνα Ταγαρά.

Σενάρια για εκλογές τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου

Οι «εκπλήξεις» στα ψηφοδέλτια αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα, σε συνάρτηση και με τον χρόνο των εκλογών. Επ’ αυτού τα σενάρια δίνουν και παίρνουν καθώς άλλοι εκτιμούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τις προκηρύξει όσο αργότερα γίνεται, ενώ αρκετοί θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανόν να στηθούν κάλπες με την παλιά απογραφή, που ξεκινά να ισχύει από τις αρχές Μαρτίου.

Σε αυτό το σενάριο, οι πρώτες κάλπες με απλή αναλογική θεωρούν ότι θα στηθούν 26 Φεβρουαρίου ή 5 Μαρτίου και οι δεύτερες με το μπόνους της ενισχυμένης αναλογικής περίπου ένα μήνα μετά, 2 ή 9 Απριλίου με το Πάσχα να πέφτει 16/4.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog