Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα εν δήμω Λουτρακίω (παραπολιτική στήλη 21-11-2022)

- Advertisement -

Συνάντηση με 30 άτομα έκανε ο Γιάννης Καραπανάγος, εν όψει εκλογών, δίνοντας τροφή για σενάρια που τον θέλουν να κατεβάζει δικό του συνδυασμό στις εκλογές.

Συνάντηση με το Γιάννο Μιχόπουλο είχαν οι Λογοθέτης, Καραπανάγος, Βασιλείου και Ζερβός. Ο καθένας από αυτούς είχε και στελέχη του μαζί. Σε καλό κλίμα έγινε λέει η συνάντηση… Βέβαια, λέγεται ότι οι άνθρωποι του Καραπανάγου θα τον ήθελαν με δικό του αυτόνομο ψηφοδέλτιο.

Τι είπε μέλος συνδυασμού που συνόδευε τον επικεφαλής  στον κ. Μιχόπουλο  : «Ποιος σας ξέρει εσάς στο Λουτράκι;» Γιατί καλέ, εσάς που σας ήξεραν, τι ποσοστό πήρατε στις εκλογές του 2019; Για να λάβει αποστομωτική απάντηση από τον κ. Μιχόπουλο : «Ευκαιρία να αγωνιστείτε να με μάθουν»

Ο γιατρός μας πάντως, ο Δημήτρης Βασιλείου, πρέπει να ειπωθεί, είχε μαζί του σε αυτή τη συνάντηση τα νεότερα στελέχη σε ηλικία. Μπράβο γιατρέ!

Η τελική απόφαση του Γιάννου Μιχόπουλου  αναμένεται εντός 10ημέρου! Ρυθμιστής πάντως φέρεται ο Λογοθέτης! Αλλωστε δήμαρχος ήταν, διοίκησε, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Πάντως βρε παιδιά, πως μπορεί ένας μάνατζερ πολυεθνικών εταιριών να συνεργαστεί με το Συριζα και ειδικά με το Σύριζα Λουτρακίου; Στη χάραξη της πολιτικής γραμμής παίζει πάντα ρόλο και μάλιστα μεγάλο το ιδεολογικό υπόβαθρο του καθενός. Η όχι; Αλλοι θέλουν επενδύσεις και λένε ναι, οι άλλοι κολλούν στις διαδικασίες! Τα είδαμε αυτά, τα ζήσαμε πρόσφατα….

Εχει μεγάλον ενδιαφέρον να φτάσουν στο δια ταύτα, τότε θα δούμε αν θα συμπορευθούν όλοι μαζί, ξέρετε, αντιδημαρχίες-αντιμισθίες, θέσεις κλπ.!!

Ο επικεφαλής  που αποποιείται την κομματική ταυτότητα του συνδυασμού του και περιφέρεται με οργανωμένα μέλη κόμματος, ποιον κοροϊδεύει; τους Λουτρακιώτες;

Πριν από όλα αυτά, δημοσκόπηση ζήτησε λέει ο Ζερβός για να ηγηθεί ενός ενιαίου ψηφοδελτίου με νέο σε ηλικία άτομο. Τα ονόματα ήταν των νυν δημ. συμβούλων, Σταυρόπουλου, Δρίτσα, Βασιλείου Βασίλη και του ιδίου του Ζερβού. Τι δημοσκόπηση δε μας είπε όμως, σαν αυτές της vox pop; H με τίποτα botς;; Γελάει ο κόσμος!

Αξιόλογα νέα άτομα κλείνει λένε ο Γκιώνης για το δικό του ψηφοδέλτιο. Κατά τα λοιπά, ούτε που ασχολείται με το τι κάνουν οι υπόλοιποι.

Ιατρικό σύλλογο το κάνει η Μαρία, αφού έκλεισε αρκετούς γιατρούς.

Ο Θανάσης, ο Μουζάκης ντε, δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα πάει, περιμένει να δει που θα κάτσει η μπίλια! Καλά κάνεις Θανάση μου!

Ο Παναγιώτης Πέτρου, δεν ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα και πάλι στο βουλευτικό του Σύριζα.

Τα «μικρά αφεντικά» αλαλάζουν σε μεγάλη επιχείρηση του Λουτρακίου αλλά κανείς δεν ασχολείται. Ψάχνουν λέει να βρουν σε ποιους συνδυασμούς θα μοιραστούν για να είναι όλοι με όλους και την επόμενη μέρα.

Οι εχθροί της πόλης βρίσκονται εντός της πόλης είπε ο Φίλιππας Θυμής, αναφερόμενος στα δυσφημιστικά δημοσιεύματα για το νερό. Εννοια σου Φίλιππε θα έρθει όλων η ώρα… οσονούπω!

Δημοσκόπηση λέει ετοιμάζει το loutrakiblog.…και θα κλάψουνε μανούλες!

#έρχονται εκλογές, ωραία θα περάσουμε !

Ο δημότης

 

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν κάνετε έναν συνδυασμό όλοι μαζί της αντιπολίτευσης καλυτερα;Να βγει ο Γκιωνης από την πρώτη Κυριακή και να μην ξανατρεχουμε για επαναληπτικες

  2. Ο καλύτερος είναι ο Γιάννης ο ΜιχόπουλοςΠρώτον είναι Λουτρακιωτης με πολύ καλοΚαλό βιογραφικο εξαίρετο παιδίΔεν είναι της μασας έχει είναι χορτασμένοςΑπό καλή οικογένεια δεν είναι επαγγελματίας πολιτικόςΚαθαρός και θα προσφέρει Τέτοιους θέλουμεΌχι τους ίδιους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog