Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λαϊκή Ενότητα: Να αθωωθούν οι αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών

- Advertisement -
  • Να αθωωθούν οι αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών
  • Όλες και  όλοι στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, την Παρασκευή 25/11στις 10πμ, κτίριο 9, αίθουσα 4

 

Την Δευτέρα 20/11 επιχείρησαν να κάνουν έξωση από την πρώτη και, μοναδική κατοικία της σε φτωχή συνταξιούχο, που έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό. Η προσπάθεια έξωσης προκάλεσε την αντίδραση χιλιάδων πολιτών, που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη συνταξιούχο, που χάνει το σπίτι της.

Την Παρασκευή όμως δικάζονται με βαρύτατο κατηγορητήριο αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών, μεταξύ των οποίων μέλη της Λαϊκής Ενότητας Ανυπότακτης Αριστεράς, που το μόνο αδίκημα, που διέπραξαν ήταν ότι διαμαρτυρήθηκαν για την αρπαγή λαϊκής κατοικίας και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε αυτούς που έχαναν το σπίτι τους.!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το νομικό πλαίσιο, με βάση το οποίο γίνονται οι πλειστηριασμοί και παραπέμπονται οι αγωνιστές, η δε Ν. Δημοκρατία το αξιοποιεί πλήρως για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζών, των funds, ή των προσωπικών της φίλων και στελεχών.

Για το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί  50.000 πλειστηριασμοί, όμως εξ αιτίας της ακρίβειας και της φτώχειας τα κόκκινα δάνεια διαρκώς αυξάνονται και χιλιάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ή τις μικρές επιχειρήσεις τους.

Οι σκηνές που είδαμε με την έξωση της συνταξιούχου από το σπίτι της, είναι σκηνές από το μέλλον. Μόνο αν αντιδράσουμε, δεν θα τις δούμε.

Η Λαϊκή Ενότητα- Ανυπότακτη Αριστερά, πρώτα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις έδωσε την μάχη ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και για τον λόγο αυτόν δεκάδες μέλη και στελέχη της διώχθηκαν δικαστικά μαζί με άλλους αγωνιστές.

Οι διώξεις δεν μας τρομοκρατούν, αντιθέτως είμαστε υπερήφανοι.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Στις σημερινές συνθήκες λεηλασίας των λαϊκών εισοδημάτων και επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα και στην κοινωνική προστασία ο αγώνας αυτός είναι πιο αναγκαίος από ποτέ.

Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να αρπάξουν και τα σπίτια των ανθρώπων, που σήμερα δυσκολεύονται να επιβιώσουν εξ αιτίας της ακρίβειας.

Θα υπερασπιστούμε με τον αγώνα και την αλληλεγγύη μας το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε συμπολίτη μας να έχει στέγη.

-Καλούμε όλες και όλους σε συμπαράσταση στους αγωνιστές που δικάζονται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 10πμ στα Δικαστήρια των Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 4.

-Απαιτούμε την αθώωση τους.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog