Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εξαιρετική κίνηση από την σχολική επιτροπή του δήμου Κορινθίων

- Advertisement -
  • Δωρεάν κάρτα υγείας σε όλα τα παιδιά νηπιαγωγείων – δημοτικών!

Πρόσβαση σε δωρεάν εξετάσεις κάθε χρόνο έχουν δεκάδες μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων της Κορίνθου μετά την εξασφάλιση της δωρεάν κάρτας υγείας από την σχολική επιτροπή του δήμου Κορινθίων. Η κάρτα περιλαμβάνει δωρεάν αιματολογικές και οδοντιατρικές εξετάσεις αλλά και ποσό της τάξεως των 100 ευρώ ως αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος.  

Η πρωτοβουλία ανήκει στον πρόεδρο της επιτροπής Μιχάλη Κλεπετσάνη και ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον Πρόεδρο και τον Δήμαρχο Κορινθίων. Ο Βασίλης Νανόπουλος εξήρε το έργο του Μιχάλη Κλεπετσάνη στην σχολική επιτροπή και τον ευχαρίστησε θερμά και δημόσια.  

Ο Πρόεδρος από την πλευρά του ανέφερε: «Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια πολύ σημαντική παροχή για τους μαθητές των σχολείων μας, δωρεάν κάρτα υγείας για όλα τα παιδιά, μια ευγενική χορηγία της εταιρίας New HealthSystem τον πρόεδρο της οποίας κ.Χρήστο Ζαχαράτο ευχαριστώ θερμά και δημόσια» . 

Οι γονείς θα λάβουν από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων το έντυπο της εταιρίας ώστε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν. Πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση των γονέων λόγω των προσωπικών δεδομένων. Έπειτα θα παραλάβουν την βεβαίωση από συνεργάτης της New HealthSystem.    

Ο Μιχάλης Κλεπετσάνης προχώρησε και σε έναν μικρό απολογισμό όμως θα ακολουθήσει άλλη ανάρτηση για το θέμα αυτό.  

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog