Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι λέει ο Δήμος Λουτρακίου-Π-ΑΘ για τα ασφαλιστικά μέτρα και τη νίκη του κατά του ΠΑ.ΚΟ.Ε.

- Advertisement -
  • Όπως σας ενημέρωσε το loutrakiblog,  ο δήμος Λουτρακίου κέρισε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΠΑ.ΚΟ.Ε.

Διαβάστε  Νίκη του δήμου κατά του ΠΑΚΟΕ

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου

Εκδικάστηκε την 23η Νοεμβρίου 2022, ενώπιον της κυρίας Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, κατά του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑ.ΚΟ.Ε.).

Ο Δήμος και η ΔΕΥΑ, με το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής, ζητούσαν να αποσυρθεί άμεσα από το ΠΑΚΟΕ, το ψευδέστατο, επιτηδευμένο, συκοφαντικό και αναληθές δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 2-11-2022 στην ιστοσελίδα του, σχετικά με την ποιότητα ύδατος στην πόλη του Λουτρακίου, το οποίο χαρακτήρισε ως δήθεν καρκινογόνο και επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων του Λουτρακίου.

Ήδη, με ιστορική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προηγήθηκε του Δικαστηρίου αυτού, σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις ενώθηκαν και συστρατεύτηκαν, αποφασίζοντας ομόφωνα να εξαντληθεί κάθε νόμιμο μέσο απέναντι σε εκείνους που έχουν ως αποκλειστικό τους σκοπό να βλάψουν την φήμη του νερού της πόλης του Λουτρακίου και κατ’ επέκταση την οικονομία, την πρόοδο και την ανάπτυξή της.

Για τον λόγο αυτό, το δυναμικό παρόν έδωσαν στο Δικαστήριο, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αλλά και εκπρόσωποι διαφόρων τοπικών φορέων, στηρίζοντας έμπρακτα τις δικαστικές αυτές ενέργειες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog