Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ∆.Σ. στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κορινθίας

- Advertisement -

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη του νέου ∆Σ του Συλλόγου, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, από ώρα 9:00 – 20:00, στα γραφεία της Ν.Ε. του ΤΕΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, επί της οδού Α∆ΕΙΜΑΝΤΟΥ 38, 3Ος ΟΡΟΦΟΣ, στην Κόρινθο.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Αντιπροσωπείας του ΣΑ∆ΑΣ – ΠΕΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ∆ΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ), στον ίδιο τόπο και χρόνο.

 

Επισημαίνουμε ότι οι συνάδελφοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί παραμένουν ενεργά μέλη στον ΣΑΚ με πλήρη δικαιώματα και βεβαίως με τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

 

Για την συμμετοχή στη κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΑΚ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή
μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20.00 στέλνοντας αίτηση στο email του Συλλόγου sakorinthias@gmail.com ή επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο (6972874787)
ή τον Γραμματέα Γιώργο Βουδούρη (6932719590).

Πρόσκληση μαζικής συμμετοχής, το ∆.Σ. του ΣΑΚ προσκαλεί όλους τους αρχιτέκτονες να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες του συλλογικού τους οργάνου.

Η μαζική συμμετοχή θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του κλάδου και στην επίλυση των θεσμικών και επαγγελματικών προβλημάτων μας.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που δεν έχουν δηλώσει το email τους ή δεν λαμβάνουν email του Συλλόγου,
να το κάνουν άμεσα, στέλνοντας email στο email του Συλλόγου, για να έχουν άμεση ενημέρωση.

 

Με εκτίμηση,

Για το ∆Σ
Ο γραμματέας ο πρόεδρος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥ∆ΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog