Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η N.U. AQUA νέο μέλος στον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου

- Advertisement -
  • Μέλη του Δ.Σ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή της εταιρίας Ν.U AQUA, κ. Σωκράτη Κοσμίδη, η οποία αγόρασε και επαναλειτούργησε το εργοστάσιο εμφιάλωσης της PEPSICO στο Λουτράκι και διαχειρίζεται την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού Eonio στο Λουτράκι.

Παρόντες εκ μέρους του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου ήταν, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καραβούλης, ο Γ. Γραμματέας κ. Γιάννης Κόντης και ο Ταμίας κ. Δημήτρης Βλάσσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού προκειμένου να υπάρξει αμοιβαία ενημέρωση για συμμετοχή της εταιρίας ως ισότιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, συμμετέχοντας έτσι στην κοινή προσπάθεια για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τόπου μας και μεγιστοποιώντας παράλληλα την απόδοση της σημαντικής επένδυσής, μέσα από κοινές ενέργειες προβολής και εμπορικές συνεργασίες με τα μέλη μας.

Tο πρώτο εργοστάσιο εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού στην Ελλάδα – κι ένα από τα πρώτα της Ευρώπης, που ιδρύθηκε από τον Κλέαρχο Καραντάνη το 1907 υπήρξε σημείο αναφοράς για τον Δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ και αυτή του η ιδιότητα που αναβιώνει σήμερα, καθώς επίσης και η πλήρης αναβάθμισή του προσφέροντας το φυσικό μεταλλικό νερό “Eonio Λουτράκι” στην αγορά, είναι μία από τις επενδύσεις που θα αποφέρουν τα
μέγιστα στην περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καραβούλης εκ μέρους του Δ.Σ συνεχάρη τον κ. Κοσμίδη για την νέα επένδυση της εταιρίας N.U Aqua στην περιοχή μας και τους καλωσόρισε ως νέο μέλος στον Lto καθώς και στην ευρύτερη τουριστική οικογένεια του προορισμού!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog