Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Άλλαξαν οι όροι για την μίσθωση του  Αναψυκτήριο του Δημοτικού Θεάτρου – Πότε θα γίνει η δημοπρασία 

- Advertisement -
  • Σε διαδικασία εκμίσθωσης έχει μπει το αναψυκτήριο του δημοτικού θεάτρου της Κορίνθου, ο χώρος που λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζει και το Πανεπιστήμιο και έχει την δυνατότητα, πέραν της εσωτερικής του λειτουργίας και της ανάπτυξης εξωτερικών τραπεζοκαθισμάτων, στο τέρμα της Κολοκοτρώνη (περιοχή Φλοίσβου).

Ο χώρος που θεωρείται «φιλέτο» αφού δεν εξυπηρετεί μόνο τις δεκάδες εκδηλώσεις που γίνονται στο θέατρο και το Πανεπιστήμιο που στεγάζεται εκεί, αλλά και τους πολίτες μένοντας ανοιχτό κατά την διάρκεια όλης της ημέρας σ ένα χώρο με πολλά πλεονεκτήματα αφού βρίσκεται στον Φλοίσβο, δεν κατέστη δυνατό να εκμισθωθεί στην τελευταία προσπάθεια. Ο διαγωνισμός απέβη άγονος οδηγώντας το δήμο και την οικονομική επιτροπή σε τροποποίηση των όρων εκμίσθωσης.  

Με την 48/664/2022 απόφαση της η οικονομική επιτροπή καθορίζει τους νέους όρους με στόχο αυτήν την φορά η εκμίσθωση να επιτευχθεί.

Στην απόφαση δεν αναφέρεται ημερομηνία δημοπρασίας, θα υπάρξει ανακοίνωση – πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους από τον δήμο, αναφέρεται όμως πως ο χρόνος της μίσθωσης θα είναι τα 12 έτη και το μηνιαίο μίσθιο δεν μπορεί να είναι κάτω των 350 ευρώ.  

Ο χώρος που μισθώνεται διαθέτει ισόγειο, υπόγειο και πατάρι, 3 wc και εξωτερικό χώρο 80.τμ για το οποίο όμως αποδίδεται το νόμιμο τέλος προκειμένου να αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα και πλέον του μηνιαίου μισθίου.

Οι όροι ορίζουν επακριβώς και την χρήση του, αναψυκτήριο, καφε μπαρ, σνακ μπαρ και ζαχαροπλαστείο, απαγορεύουν δε ρητώς την χρήση ως ντισκοτέκ , σφαιριστήριο, κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Απαγορεύεται επίσης η χρησιμοποίηση γυναικών για την προσέλκυση πελατών και ναι αυτή η αναφορά – απαγόρευση υπάρχει στους όρους και στο άρθρο 4.

Μένει πλέον να ανακοινωθεί η ημερομηνία δημοπρασίας ώστε να προσέλθουν οι ενδιαφερόμενοι.

Δείτε ολόκληρη την απόφαση εδώ: 

664.2022-ΔΙΑΥΓΕΙΑ
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog