Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιόν δήμαρχο θα ψήφιζες σε Λουτράκι και Κόρινθο;

- Advertisement -
  • Αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 12 ακριβώς το μεσημέρι θα ξεκινήσουν δύο 48ωρες ψηφοφορίες για την Κόρινθο και το Λουτράκι.

Οι ψηφοφορίες έχουν ένα και βασικό ερώτημα, ποιόν θα  ψηφίζατε για δήμαρχο στην Κόρινθο και στο Λουτράκι, αν οι εκλογές διεξάγονταν την προσεχή Κυριακή.

Μπορεί να  είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος για τις δημοτικές εκλογές και δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο, καταρχήν με τους υποψηφίους επικεφαλής των συνδυασμών, πόσο μάλλον η στελέχωσή τους με υποψηφίους συμβούλους.

Αρκετές είναι οι πολιτικές διεργασίες για συνένωση συνδυασμών, για το κλείσιμο υποψηφίων, για συνεργασίες.

Ομως  θα επιχειρήσουμε μία πρώτη ψηφοφορία για να αποτυπώσουμε το πρώτο αντιπροσωπευτικό δείγμα  για την Κόρινθο και το Λουτράκι. και να δούμε τις τάσεις.

Το ερώτημα απλό «ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο, αν αύριο γίνονταν εκλογές».

Κατά την άποψή μας τα πολλα ερωτήματα κουράζουν τον αναγνώστη. Ο καθένας από μας ξέρει τι τον δυσαρεστεί, ξέρει τι θέλει να αλλάξει στην πόλη του, ξέρει γιατί υποστηρίζει κάποιον κλπ.

Το Loutrakiblog.gr διενεργεί ανέκαθεν ψηφοφορίες με τη συμμετοχή πολιτών-ψηφοφόρων-χρηστών του διαδικτύου με απλά ερωτήματα και πάντα τα αποτελέσματα είναι έγκυρα, για δύο λόγους

  • χάρη στην εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας, καθώς και στον αδιάλειπτο έλεγχό τους καθ΄όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας για να μην υπάρξουν  παράγοντες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να διαστρεβλώσουν τα αποτελέσματα.
  •  δεν υπάρχει χορηγός, ούτε γίνεται δημοσκόπηση «κατά παραγγελία» για να φουσκωθούν τα νούμερα ή όχι. Τα παλαιότερα αποτελέσματα των διαδικτυακών ψηφοφοριών (αν και κάποιοι δυσαρεστούνταν) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
  • Το Loutrakiblog.gr ρωτά τον κόσμο και εκείνος ψηφίζει ποιον επιλέγει για δήμαρχο. Τόσο απλά!

Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών θα δημοσιευθούν την ίδια μέρα που λήγουν οι ψηφοφορίες, δηλαδή την Παρασκευή!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!

Καλό βόλι και καλή επιτυχία σε όλους/ες  τους υποψηφίους/ες !

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω παλι, θα σας προτεινα, αγαπητοι συντελεστες του “Loutrakiblog”, να διενεργησετε και μια ψηφοφορια, και για οσον φορα τις επερχομενες εθνικες εκλογες( και αλλωστε, γιατι οχι), λαμβανομενου δε υποψη, πως το εν λογω αυτο, καθως επισης και ιδιαιτερως επιδραστικο, παρεμβατικο και καθολα αξιολογο site σας, ξεπερνα κατα πολυ τα στενα ορια Λουτρακιου και Κορινθιας, εχοντας ετσι και κατ’ αυτον τον τροπο, και πανελλαδικη αναφορα, καλυψη, απηχηση και δυναμικη… Ε, και συν τις αλλοις, το αποτελεσμα της εν δυναμη αυτης δημοσκοπησεως σας, ειμαι βεβαιος πως δεν θα εχει και την παραμικρη απολυτως σχεση, με ολα ετουτα τα ψευτικα, πλασματικα, “μαγειρεμενα”, καλπικα, νοθευμενα και μουφα αποτελεσματα, εταιριων δημοσκοπησεων, οπως, φερ’ ειπειν μιας εξ αυτων – οπου και τη ς οποιας τα στοιχεια παρουσιαστηκαν πολυ προσφατα μεσα απο το megalo καναλι του Μαρινακη … Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog