Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεδρίασε η ΔΕΕΠ – Δεν συζητήθηκε το θέμα της εκδήλωσης «Άδωνι»

- Advertisement -
  • Δεν έχει κλείσει για την τοπική Νέα Δημοκρατία το θέμα της εκδήλωσης που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Θυμίζουμε πως η μικρή προσέλευση στελεχών οδήγησε σε αιχμηρές αναφορές από στελέχη του κόμματος για την στάση που κράτησε η ΔΕΕΠ και ο Πρόεδρος Δημήτρης Σουφρίλας.

Ουσιαστικά τα στελέχη εγκαλούν τον Πρόεδρο για μη στήριξη της εκδήλωσης επιβεβαιώνοντας το παρασκήνιο που ήθελε την ΔΕΕΠ να αντιδρά – και μάλιστα σε κεντρικό επίπεδο- για την διοργάνωση από πλευράς της τοπικής οργάνωσης και να διεκδικεί παρ ότι είχε αποσταλεί η πρόσκληση με διοργανώτρια την ΔΗΜΤΟ την ανάκλησή της προκειμένου να αναφερθεί ως τέτοια η διοικούσα.

Επί των δημοσίως αναφερομένων η ΔΕΕΠ και ο Πρόεδρος δεν έχουν λάβει επίσημη θέση. Το ρεπορτάζ μας λέει πως είχε καθοριστεί συνεδρίαση της διοικούσας την περασμένη Τετάρτη προκειμένου εκεί να ειπωθούν όλα.

Η συνεδρίαση έγινε το θέμα της εκδήλωσης «Άδωνις» όμως και επιζήμιας εμπλοκής της ΔΕΕΠ δεν συζητήθηκε αφού ο Πρόεδρος της τοπικής Αποστόλης Γεώργαρης απουσίαζε.

Η απουσία του Προέδρου που ουσιαστικά είναι ο θιγόμενος από όλο αυτήν την ιστορία αφού επρόκειτο για την πρώτη εκδήλωση της τοπικής επί προεδρείας του οδήγησε σε αναβολή την συζήτηση μοιραία και δικαίως αφού καμία ουσία δεν θα είχε χωρίς την παρουσία του Αποστόλη Γεώργαρη.

Η απουσία Γεώργαρη για πολλούς θα μπορούσε να είναι στοχευμένη όμως δεν ήταν, ένα αρκετά σοβαρό κρυολόγημα κράτησε τον πρόεδρο κλινήρη για αρκετές ημέρες.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σε νέα συνεδρίαση και επιβάλλεται αφού η εκδήλωση του Άδωνι έφερε στην επιφάνεια όσα εσωκομματικά πάσχιζαν ορισμένοι να κρατήσουν εδώ και μήνες, κάτω από το χαλί.   

Αυτά τα εσωκομματικά ζητήματα δεν μπορούν πια να αγνοηθούν, όπως δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει και τις άριστες σχέσεις του προέδρου της Τοπικής με τον Υπουργό Ανάπτυξης.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog