Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ψηφίστε για δήμαρχο στην Κόρινθο.48ωρη ψηφοφορία του Loutrakiblog

- Advertisement -
Aν και απομένουν 11 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 και είναι λογικό να μην έχουμε την τελική ομάδα των μονομάχων για τον δημαρχιακό θρόνο, θα ξεκινήσουμε δειλά δειλά και μέσω των εργαλείων που μας παρέχει η τεχνική μας ομάδα τις  ψηφοφορίες.
Ψηφοφορίες για να δούμε καταρχήν τις τάσεις,να αξιολογήσουμε την κατάσταση ως έχει,να κάνουμε τις αναλύσεις μας αλλά και τις περιπτώσεις συνεργασιών.
 Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων 2019-2023 με τις συνεργασίες,τις ανακατατάξεις και τις συμμαχίες που δημιούργησε η απλή αναλογική στην Κόρινθο θα αποτελεί πεδίο έρευνας για τους εκλογολόγους του μέλλοντος.
Στην πρώτη αυτή ψηφοφορία για τον δήμο Κορινθίων θα συμπεριλάβουμε τους δεδομένους αλλά και τους πιθανούς υποψήφιους έτσι ώστε να έχουμε μια σφαιρική εικόνα γι’αυτό θα πάρουμε το ρίσκο και θα βάλουμε ως υποψήφιους τους Αλέκο Πνευματικό αλλά και τον Δημήτρη Πρωτοπαπά,τον οποίο και θα τον εντάξουμε στην ψηφοφορία με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ.Τον  Γιάννη Γκεζερλή όπως και τον Τιμολέοντα Πιέτρη τους έχουμε ενσωματώσει στον συνδυασμό του νυν δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου.Σαν υποψήφια της Λαικής Συσπείρωσης θα συνεχίσουμε με την κυρία Παρασκευή Τζέκου.
H ψηφοφορία ξεκινά σήμερα  Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και λήγει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι

 

[crowdsignal poll=11252451]

 

Eυχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας

 

Σημειώνεται ότι πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα ασφαλείας, στο μέτρο του δυνατού για την καταμέτρηση της ψήφου (για κάθε ip δικαίωμα συμμετοχής μία φορά, γεωγραφικός περιορισμός για ψήφους μόνο από Ελλάδα, αποκλεισμός Bots)
mifi  X@ra
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog