Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δέντρο έπεσε πάνω σε τραπεζοκαθίσματα στο Ναύπλιο

- Advertisement -
  • Σοκ στο Ναύπλιο, το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένα τεράστιο δέντρο ξεριζώθηκε και πλάκωσε τραπεζοκαθίσματα στο πάρκο Καποδίστρια.

Στις 13.00 το μεσημέρι και ενώ δεν καθόταν κανένας πελάτης στον υπαίθριο χώρο εστίασης, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και όλοι όσοι περνούσαν από εκεί είδαν έκπληκτοι το τεράστιο δέντρο να γέρνει και να πέφτει με ορμή πάνω στα τραπέζια και τα καθίσματα, σπάζοντας και μία τέντα, που βρίσκεται πάνω από αυτά.

Οι εικόνες από την πρώτη στιγμή που έπεσε το δέντρο, μαρτυρούν ότι αν βρισκόταν κόσμος στα καθίσματα αυτά ενδεχομένως να θρηνούσε το Ναύπλιο θύματα.

Στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο, από την πλευρά της οδού Σιδηράς Μεραρχίας υπάρχουν καταστήματα που διαθέτουν για τους πελάτες τους υπαίθριο χώρο. Ο μουντός καιρός όμως και η ψύχρα της Πέμπτης βοήθησαν να μην κάθεται κανείς κάτω από το δέντρο που έπεσε, αφού ξεριζώθηκε. Τα τελευταία 24ωρα η βροχή προφανώς βοήθησε να μαλακώσει το χώμα στο πάρκο και να ξεριζωθεί το τεράστιο δέντρο που έπεσε και πλάκωσε τον υπαίθριο χώρο εστίασης, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

 

πηγη

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κυριολεκτικα σαν απο θαυμα και ευτυχως, που δεν υπηρξε καποιος τραυματισμος, η ακομη χειροτερα, και που δεν θρηνησαμε και νεκρο, διοτι πριν απο μερικους μηνες στο Ηρακλειο της Κρητης και σε ενα παρομοιο( και εκει απο πτωση δεντρου), περιστατικο, ειχε, δυστυχως, βρει τραγικο θανατο τοτε, ενας ανυποψιαστος περαστικος. Συγκεκριμενα ενας μοτοσυκλετιστης, και ενω ηταν κανονικοτατα σταματημενος σε φωτεινο σηματοδοτη, σε μια απο τις κεντρικοτερες λεωφορους της πολης, περιμενοντας απλως να αναψει το πρασινο για να ξεκινησει και να φυγει, του ηρθε ουρανοκατεβατα απανω του και τον καταπλακωσε, ενας πελωριος κορμος δεντρου, με αοοτελεσμα να αφησει, τον ατυχο αυτον ανθρωπο, στον τοπο… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog