Οπως πλέον όλοι γνωρίζετε, τα αποτελέσματα της 48ωρης διαδικτυακής ψηφοφορίας που διενήργησε το loutrakiblog δημοσιεύθηκαν. (Κόρινθος: Οι πολίτες ψήφισαν ! Δείτε ποιον προτιμούν για δήμαρχο σήμερα)

Αναλυτικά λοιπόν τα συμπεράσματα:

  1. 1260 πολίτες-χρήστες του διαδικτύου είναι ένα πολύ καλό δείγμα για 48ωρη ψηφοφορία.
  2.  201 περισσότεροι ψήφοι στην ψηφοφορία του δήμου Κορινθίων από αυτή του Λουτρακίου, αυτό κατά την άποψή μας οφείλεται στο γεγονός ότι στην Κόρινθο οι συνθήκες είναι πιο θερμές και η αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο. Εκτός των άλλων οι Κορίνθιοι φαίνεται ότι μας διαβάζουν ανελλιπώς και τους ευχαριστούμε δημόσια!
  3. Βλέπουμε μια επανάληψη των εκλογών του 2019 δηλαδή Νανόπουλος, Σταυρέλης και Πνευματικός να βρίσκονται πολύ κοντά στα ποσοστά, σε απόσταση αναπνοής μπορούμε να πούμε.
  4.  Ο πρώην δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός μπορεί να έχει χάσει  στελέχη αλλά έχει μία βάση που τον στηρίζει και είναι απόλυτα λογικό, αφού διετέλεσε 13 χρόνια δήμαρχος. Στα υπόψιν ότι δεν έχει δηλώσει ακόμα κάθοδο στις εκλογές.
  5. Δεν είναι αμελητέο το 10,64% της ψηφοφορίας που δεν θέλει κανένα υποψήφιο και αυτό πρέπει να προβληματίσει γενικώς.
  6. Ο Δημήτρης Πρωτοπαπάς χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να έχει κατασταλάξει στην οριστική κάθοδο παίρνει το 3,44% που είχε πάρει ο Μ.Ασημακόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και το πάει στο 8,25%! Πολύ καλό κρίνεται το ποσοστό που έλαβε αφού όπως προείπαμε δεν έχει καν ανακοινώσει επίσημα. Not bad που λέμε και στα χωριά μας!
  7.  Υπερδιπλασιασμός των ποσοστών και για την Παρασκευή Τζέκου(Λαϊκή Συσπείρωση) που από το 2,35% του’19 πηγαίνει στο 5,24%!

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τους πολίτες που συμμετείχαν στην διαδικασία!