Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Εξαίρουν όλοι το έργο του! Ανάρτηση του Προέδρου Ξενοδόχων των Ιωαννίνων για τον LTO

- Advertisement -

Μπορεί οι Τουριστικοί Οργανισμοί Προβολής & Προώθησης έτσι όπως ψηφίστηκε το νομοσχέδιο να μην περπατάνε, υπάρχουν όμως περιοχές που τους έχουν θεσμοθετήσει εδώ και χρόνια και παράγουν έργο…

έγραψε σε Post ο Πρόεδρος Ξενοδόχων των Ιωαννίνων.

 

Αξιοζήλευτο έχουν χαρακτηρίσει το έργο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, άνθρωποι του Τουρισμού, δήμαρχοι άλλων πόλεων και όχι μόνο (έχουμε γράψει σχετικά πάμπολες φορές).

Ακόμη και στην Κόρινθο, αν παρατηρήσετε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, προωθεί δράσεις και ενέργειες για την πρωτεύουσα αντιγράφοντας τον δικό μας LTO. Και πράγματι έχει καταφέρει, χρησιμοποιώντας τη δική μας δοκιμασμένη συνταγή να την βάλει στον τουριστικό χάρτη έστω και με τις μονοήμερες επισκέψεις από την Αθήνα.

Ο δικός μας LTO από την αρχή της συστάσεώς του και λειτουργίας του πολεμήθηκε, (έχουμε γράψει σχετικά άρθρα) όμως σε πείσμα οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν, ο Πρόεδρός του, τα μέλη του, το σύνολο των φορέων και των επιχειρήσεων συνέχισαν το έργο τους και τα κατάφεραν. Το έργο τους εξαίρουν οι πάντες.

Το Info Kiosk στον Ισθμό, ήταν το πρώτο που κατασκευάστηκε και αργότερα είδαμε Info kiosks στην Αρχαία Κόρινθο και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια βλέποντας την εξαίρετη δουλειά που γίνεται, στήριξε την προσπάθεια του LTO και συνέβαλε χρηματοδοτώντας ένα ακόμη kiosk στον Ισθμό, τοποθέτησε την προτομή του Τρικούπη, διαμόρφωσε τον περιβάλλοντα χώρα, εξόπλισε τα κιόσκα με τεχνολογικό εξοπλισμό και υπαλλήλους. Και θέλει τώρα να το οικειοποιηθεί. Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να γίνει. Το Info Kiosk είναι περιουσία του δήμου μας και του LTO, Με την παραχώρηση βεβαίως του χώρου από την ΑΕΔΙΚ. Αναμένεται η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και LTO, η οποία έχει καθυστερήσει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο LTO με λιγοστά χρήματα από το δημοτικό κουρβανά καταφέρνει λοιπόν το ακατόρθωτο. Το σίγουρο είναι ότι μπορούν και περισσότερα.

Και βεβαίως ας μην τα περιμένουμε όλα από το δήμο. Θα πρέπει και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, ειδικότερα της παραλίας να βάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη. Γιατί; Διότι είναι οι πρώτοι που επωφελούνται από την επισκεψιμότητα. Kατόπιν οι ξενοδόχοι. Γιατί καρπώνονται τα οφέλη της προβολής και γεμίζουν τα ξενοδοχεία τους.

Οι έμποροι και όλοι οι υπόλοιποι. Ο τουρισμός είναι η ατμομηχανή του δήμου μας.

Ολοι πρέπει να συνδράμουμε μια αξιόλογη προσπάθεια, ο καθένας από το δικό του μετερίζι όσο περισσότερο μπορεί.

X@ra

 

Δείτε και αυτό

Με απόλυτη επιτυχία η ετήσια Γενική Συνέλευση του L.T.O στο Casino Λουτρακίου (φωτο-video)

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog