Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Γ.Πετρίτσης:Με Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό, η πόρτα της ΝΔ θα είναι πάντα κλειστή για μένα

- Advertisement -
Σκληρή κριτική στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε με ανάρτηση του στο facebook  ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης.
Γνήσιο τέκνο της Νέας Δημοκρατίας,με τιμητική συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του νομού στις εκλογές του Σεπτεμβρίου το 2015,ο ΓΠ  ήταν ένα στέλεχος που έδινε διαχρονικά αγώνες για την παράταξή του και άπαντες έχουν αναγνωρίσει.
Η χρόνια ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση σε συνάρτηση με την πετυχημένη επαγγελματική πορεία ως πολιτικός μηχανικός συν τον ευγενή χαρακτήρα του, έχει ως αποτέλεσμα ο ΓΠ να έχει συμπάθειες(και σταυρούς) από όλους τους χώρους.
Η επιλογή του τώρα,το 2019, να πορευτεί με τον Πέτρο Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου, ήταν η αιτία της διαγραφής του(μαζί με Α.Παπαφωτίου) από την Νέα Δημοκρατία.
Αυτό βγήκε προς τα έξω εκείνη την εποχή.
Κατά την άποψή μου o αγαπητός Γιώργος ήθελε διακαώς να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο το ΄19 και η απόρριψή του ήταν η αιτία ΄΄του χωρισμού΄΄.
Ο ΓΠ ήταν το εύκολο θύμα στο παιχνίδι εξουσίας που παιζότανε εσωκομματικά της ΝΔ μεταξύ Καραμανλικών και Μητσοτακικών.
Ύστερα από την άνετη εκλογή του(3930 σταυροί) στο περιφερειακό συμβούλιο, ξεκίνησε δειλά δειλά να αντιδρά  με συχνές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας ως κύριο στόχο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Λόγω του ότι οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν και τα διλήμματα ρίχνονται καθημερινά στον πολιτικό διάλογο και επειδή πολλά έχουμε δει να γίνονται, θεώρησα σωστό να τηλεφωνήσω στον ΓΠ  και να ρωτήσω αν υπάρχει ενδεχόμενο επανένταξής του στην ΝΔ.
Η απάντησή του ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ:
Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρο της ΝΔ η πόρτα του κόμματος θα είναι πάντα κλειστή για μένα.Αν αλλάξει αρχηγό το κόμμα τότε ναι το συζητάω.
mifi
Η επίμαχη ανάρτησή του ΓΠ για τις εξαγγελίες του π/θ από την Τρίπολη.
Δυστυχώς από το «πακτωλό» των 5,5 δις ευρώ και των 200 έργων, που μοίρασε ο πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης από την Τρίπολη στην Κορινθία δεν έδωσε ούτε ψίχουλα!!
Ξέχασε ο κ.Μητσοτάκης την Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κορινθίας και δεν είχε ούτε ένα μεγάλο έργο να ανακοινώσει, ούτε σε ό,τι αφορά τις υποδομές, ούτε σε ό,τι αφορά τον πρωτογενή τομέα και ούτε σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Στο μηδενικό έργο της Περιφερειακής Αρχής του κ.Νίκα για την Κορινθία προστέθηκε και το σχεδόν τίποτα του κ.Μητσοτάκη!
Οι μοναδικές αναφορές που έκανε ο κ.Πρωθυπουργός για την Κορινθία ήταν η αόριστη εξαγγελία για τη σιδηροδρομική σύνδεση του Κιάτου με το Διακοφτό και η ολοκλήρωση των εργασιών στο Φράγμα του Ασωπού σε αόριστο χρόνο.
Αναφέρθηκε δηλαδή στο σιδηροδρομικό δίκτυο χωρίς να δώσει κανένα απολύτως χρονοδιάγραμμα.
Εν τω μεταξύ στο φράγμα του Ασωπού εδώ και 30 μέρες δεν κουνιέται όχι JCB μα ούτε καν εργάτης…
Α ξέχασα και την Διώρυγα της Κορίνθου για την οποία είπε χαρακτηριστικά : « Ένα δεύτερο έργο σημαντικό, υπερτοπικού θα έλεγα χαρακτήρα, είναι η αποκατάσταση του Ισθμού της Κορίνθου. Στον Ισθμό, στη Διώρυγα της Κορίνθου δεν είχε γίνει καμία εργασία συντήρησης για παραπάνω από 100 χρόνια. Θα μας έπεφτε στην κυριολεξία η Διώρυγα στο κεφάλι εάν δεν κάναμε τις παρεμβάσεις.. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε συζητήσει και με τον Περιφερειάρχη πώς θα αξιοποιήσουμε τη μεγάλη ακίνητη περιουσία της Διώρυγας, ώστε να δημιουργηθεί εκεί ένας μεγάλος εμπορικός και ψυχαγωγικός κόμβος.»
Αλήθεια όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας που πέρασαν από αυτόν εδώ τον τόπο, οι Κορίνθιοι υπουργοί της , οι νομάρχες και δήμαρχοι που πέρασαν , δεν το είχαν διαπιστώσει ότι θα μας έπεφτε κυριολεκτικά η ΔΙΩΡΥΓΑ στο κεφάλι….
Κύριοι έχετε λοιπόν και εσείς μερίδιο ευθύνης για την καθυστέρηση …
Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο που έχει γίνει για την αναβάθμιση και την αξιοποίηση πέριξ της Διώρυγας είναι μια προτομή του Χ. Τρικούπη , το infokiosk ( αυτό βέβαια είναι πιο παλαιό) και ένα wc ….
Αν αυτή είναι η Κορινθία που οραματίζεται ο κ.πρωθυπουργός για το 2030, τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να μελαγχολούμε βαριά !!!
ΚΡΙΜΑ !!!
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητε mifi, oχι μονο ο κυριος Πετριτσης, αλλα και ολακερο το σκεπτομενο, το προβληματιζομενο, καθως επισης και το υγιες κομματι της Νεας Δημοκρατιας, εχει πλεον, στραφει και βαλει ανοικτα και ευθεως, εναντιον της ηγεσιας του Κυριακου Μ(α)τσοτακη… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog