Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρουσία της Αθηνάς Κόρκα στους Καλλιάνους και στην εκδήλωση των Κορινθίων Συγγραφέων

- Advertisement -

Επίσκεψη εργασίας είχε η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα στο Πολυδύναμο Ιατρείο Καλλιάνων με τον Υπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρήστο Δήμα, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χάρη Βυτινιώτη, τους εκπροσώπους Κ.Υ Κιάτου , τον Πρόεδρο του Δ.Δ Καλλιάνων, τον Ιατρό και μέλη του Αγροτικού Ιατρείου, τον πρώην Δήμαρχο.

H κα Κόρκα μεταξύ άλλων ανέφερε πως το κτίριο είναι ολοκληρωμένο μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020, προϋπολογισμού 330.000,00€ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εκτελέστηκε με επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και πως άμεσα θα ολοκληρωθεί το θέμα της ρευματοδότησης και ο εξοπλισμός του προκειμένου να δοθεί προς χρήση στους κατοίκους της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα παρευρέθηκε στην τελετή Βράβευσης που διοργάνωσε η Ένωση Κορινθίων συγγραφέων για τους τέσσερους συγγραφείς (Γ. Κασκαρέλης, Σ. Κοκκωνάκης, Δ. Λύρας, Κ. Βασιλείου) σαν ελάχιστη τιμή για την προσφορά τους στα Κορινθιακά Γράμματα.

Εξέφρασε τα συγχαρητήρια προς το ΔΣ της Ένωσης τόσο γι αυτή τους την πρωτοβουλία όσο και για την έκδοση των πρακτικών του συνεδρίου «Η Κορινθία της Επανάστασης του 1821» το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες δράσεις.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα της Ένωσης Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου και των συλλόγων Νεφέλη και Αναγέννηση Διμηνιού.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog