- Δυστυχώς, τα επεισόδια στην Εθνική οδό στο ύψος των Ταρσινών έχουν πάρει διαστάσεις. Οι ρομά έχουν βάλει φωτιά στους κάδους, πετούν πέτρες.
- Εκδηλη η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής.
Οι Ρομά προκαλούν ταραχές διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του 16χρονου ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στο σημείο, ενώ όπως καταμαρτυρούν κάτοικοι ακούστηκαν και πυροβολισμοί…
Εφισταται η προσοχή στους κατοίκους της Πουλίτσας, των Κρηνών και Ταρσινών, στις δύο αερογέφυρες από και προς τα χωριά.
X@ra
Αυτά δεν τα βλέπουν που καταστρέφουν περιουσίες και κάνε,ότι βρούνε. Αίσχος,μεγάλη ανέχεια τους,εχπυμε,δώσει.
Gypsy kings!!!!!
Αν κλέψουν, σκοτώσουν, βιάσουν και τους πειράξει κανείς, καίνε τα πάντα και απειλούν τους πάντες. Η ανοχή της πολιτείας στις πράξεις τους είναι ρατσισμός προς το υγιές κοινωνικό σύνολο και τους ευυπόληπτους πολίτες. Καλώς έπραξε ο αστυνομικός.
ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ<< ΡΟΜΑ>> Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΡΕ 85%
Συμφωνοι, αλλα καλλιστα θα μπορουσε να αντιτεινει και κανεις, πως ο,τι και ο Κυριακος, σε τετοιας μορφης επιδοσεις, διολου δεν υπολειπεται και δεν παει και καθολου, πισω: ο εν λογω, με την σειρα του – και εις στους διαφορους αυτους, Πατσηδες, Κα’ι’ληδες, Σπυρακηδες, Λοβερδους, Μαρινακηδες, Κοντολεοντες, Δημητριαδηδες, Μιχους κ.λπ, λαμβανει ποσοστα (και αποδεδειγμενα μαλιστα), μεχρις ακομη και 100%… Τασος