Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δ.Βασιλείου: Χρειαζόμαστε αλλαγή στο δήμο χωρίς όμως τερτίπια και υπεκφυγές

- Advertisement -

Οι καιροί δεν περιμένουν και έχουμε καθήκον όσοι με τον οποιονδήποτε τρόπο εμπλεκόμαστε στα δημοτικά πράγματα του Λουτρακίου, να μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθειας στους συμπολίτες και συμπατριώτες μας.

Οι προσωπικές φιλοδοξίες, τα μικροσυμφέροντα, η διπολική πολιτική συμπεριφορά, πρέπει να παραμεριστούν ΤΩΡΑ και να αναδειχθεί η πραγματικότητα και το μέλλον του τόπου που αγαπάμε και ζούμε σε αυτόν.

Ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, πρέπει να αλλάξει πορεία και να ξεφύγει από την μιζέρια και την υποβάθμιση. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να αλλάξει η σημερινή δημοτική αρχή, που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών την θεωρεί κατώτερη των περιστάσεων και των προβλημάτων.

Η αλλαγή δημοτικής αρχής είναι αδιαπραγμάτευτο διακύβευμα των ερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Όσοι υποκριτικά και κουτοπόνηρα, επικαλούνται την αλλαγή αλλά την θέλουν για τον εαυτόν τους, προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στον τόπο και τους πολίτες.

Αλλαγή σημαίνει, αλλαγή προσώπων και πολιτικών, χωρίς υποσημειώσεις ή δεύτερες σκέψεις.

Έχουμε χορτάσει από υπέρ-πατριώτες που βάζουν πρώτα τον εαυτόν τους και μετά όλα τα άλλα. Χορτάσαμε από ατέρμονες συζητήσεις που στην ουσία αναζητούν να βρουν αιτίες και λεπτομέρειες για να φτάσουν στην διαφωνία.

Βαρεθήκαμε πιά και κουράσαμε αφόρητα και τους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς κάποιοι υπονομεύουν και μάλιστα με τρόπο απαράδεκτο κάθε προσπάθεια που έχει τις προϋποθέσεις να αλλάξει την μοίρα του δήμου μας.

Θεωρητικά λένε ότι έπρεπε χθες να είχε αλλάξει η παρούσα δημοτική αρχή, αλλά αύριο αν δεν είναι οι ίδιοι οι κερδισμένοι, δεν τους νοιάζει και πολύ.

Πατριώτες μου,

Η δική μας γενιά, η δική μας τοπική ιστορία και η αξία των ανθρώπων που κατοικούμε αυτόν τον τόπο, είναι μία ιστορία με λεβέντικη και καθαρή στάση, με ευθύνη και συνείδηση.

Αρνούμαστε να αποδεχτούμε, πολιτικά παιχνίδια που στο τέλος το μόνο που θα καταφέρουν είναι να συντηρήσουν για άλλα πέντε χρόνια την δημοτική αρχή Γκιώνη στην εξουσία.

Είναι η ώρα που νέα πρόσωπα, με ήθος, συνέπεια, γνώσεις και ανοικτά μυαλά πρέπει να αναλάβουν την μοίρα του τόπου μας. Επιβάλλεται η ενότητα όλων όσων πραγματικά αγωνιούν και έχουμε δει που οδηγηθήκαμε. Οι παράγοντες και οι διάφοροι αυτόκλητοι σωτήρες είδαμε που μας οδήγησαν μέχρι σήμερα .

Ο καιρός των καταφερτζήδων έχει παρέλθει.

Καιρό τώρα είμαστε υπέρμαχοι της ενότητας, με αρχές και θέσεις για την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος.

Η αλλαγή πρέπει να συντελεστεί ανεξάρτητα από το ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας ανασυγκρότησης του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Στο χέρι μας είναι ο επόμενος δήμαρχος να έχει τα τυπικά και τα ουσιαστικά , αλλά ιδιαίτερα τα ΠΟΙΟΤΙΚΑ προσόντα προκειμένου να ενώσει και να δημιουργήσει ένα νέο τοπίο, ανάπτυξης μαζί όμως με την κοινωνία.

Η κοινωνία αναδεικνύει τους ηγέτες. Όσοι προσπαθούν να επιβληθούν με τερτίπια και υπεκφυγές, στο τέλος μένουν ολομόναχοι.

Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους, αφού έχουμε θέσει τους εαυτούς μας, στη θέση του απλού στρατιώτη, που δεν διεκδικεί αρχηγίες, τίτλους και απολαβές.

Απλοί στρατιώτες.

Αν δεν υπονομεύσουμε την προσπάθεια, συγκρότησης ενός μεγάλου μετώπου αλλαγής, αν μιλήσουμε όλοι καθαρά και αφήσουμε στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες, πρόσωπα υπάρχουν που μπορούν να πάνε τον τόπο μπροστά.

Με τις μικρές μας δυνάμεις θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για να αλλάξει σελίδα ο δήμος μας, ανεξάρτητα από πρόσωπα.

Τα ψέματα τελείωσαν.

Όσοι αγαπούν τον τόπο πρέπει να υποστείλουν επάρσεις και αλαζονεία και να διακηρύξουν δημόσια την απαίτηση για αλλαγή της δημοτικής αρχής.

Όσοι πιστεύουν στους συμπολίτες μας και στον τόπο μας, έχουν καθήκον να αφήσουν την κοινωνία να μιλήσει.

Τόσο καιρό που μιλάμε εμείς, δεν καταφέραμε το παραμικρό.

Σεμνότητα, σοβαρότητα και συστράτευση για να πάμε στην επόμενη μέρα, με αισιοδοξία και με την καλύτερη δυνατή ηγεσία.

Είναι στο χέρι μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Νευροχειρουργός

επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ¨

Λουτράκι 12/12/2022

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ευχάριστο και μόνο που ακούστηκε μια φωνή προοδευτική , μακριά από την μετριότητα, την μιζέρια που ζούμε εδώ και χρόνια……. Καταξιωμένος άνθρωπος , πιστεύω ότι να προσφέρει θέλει σ αυτόν τον τόπο ,από όποια θέση και να είναι. Καλή επιτυχία σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για τον τόπο που ζούμε κατ Επιλογη

  2. “Όσοι υποκριτικά και κουτοπόνηρα, επικαλούνται την αλλαγή αλλά την θέλουν για τον εαυτο τους”… Εδω ας μου επιτρεψει (ο κατα τα αλλα αξιοσεβαστος και συμπαθεστατος, κυριος Βασιλειου) να του πω, οτι εχει υποπεσει σει ενα… μικρο φαουλ, και ευθυς αμεσως, του εξηγουμαι: Μια ωραιαν ημερα και ετσι στα ξαφνικα, μου την “βαραει”, και αποφασιζω, σεβαστε και αγαπητε μου κυριε Βασιλειου, να θεσω εγω, σαν Τασος, υποψηφιοτητα δημαρχου, για τον δημο, πχ, της ομορφης Ανδραβιδας, προκειμενου, αυτη, να την… σωσω! Υπαρχει, που λετε, μια στο τρισεκατομμυριον περιπτωση, αντι για την ιδια την αφεντια μου, να επιθυμω και να θελω, αλλα και πολυ δε περισσοτερο, και να το προσπαθησω και να το επιδιωξω, ουτως ωστε να εκλεγει, (εις στην ομορφη και τριςχαριτωμενη αυτη κωμοπολη του Νομου Ηλειας – η οποια αποτελει συγχρονως και γενετειρα του Εθνικου μας ποιητη, του Ανδρεα, του Καρκαβιτσα), καποιος αλλος?!! Ε, ΟΧΙ βεβαια!! Θα επραττα κατι τετοιο, μονο, τρελος αν ειμουνα…!! Με εκτιμηση, Τασος

  3. Μια καθολα αναγκαια, απαραιτητη, οσο και επιβαλλόμενη, διορθωση: Ο σπουδαιος και μεγαλος μας, αυτος, Εθνικος μας ποιητης, ο Ανδρέας, ο Καρκαβίτσας, δεν εγεννηθει (οπως εσφαλμενως, αλλα και μεχρι προτινος, επιστευα και ενομιζα), εις στην υπεροχη και ομορφη αυτη, πολη της Ανδραβίδας, αλλα εις στα γειτονικα της (αποσταση τριων, τεσσαρων χιλιομετρων, το πολυ), Λεχαινά! Τασος

  4. Καλα, δεν το πιστευω!! Κυρια Κωνσταντινα, εσεις?!! Ω, τι εκπληξης, και αυτη!! Καλα μιλαμε, πως αυτο το “τασουλινι”, σας, απλως με “πεθανε”!!!! Συνηθως αγαπητη μου κυρια, οταν λεμε, οτι “πιανουμε στο στομα μας”, εναν οποιονδηποτε, συνανθρωπο μας, εννοουμε πως ο,τι αυτο συμβαινει με κακοβουλον τροπο, καθως επισης, και με χροιαν αρνητικη, ενω εγω, εν προκειμενω, θεωρω πως ο,τι μιλησα (πιο πανω, δηλαδη), με τα εγκωμιαστικοτερα και καλυτερα λογια, για τον παντα αγαπητο και σεβαστο, κυριο Βασιλειου!! ΥΓ:Ας μου επιτρεψετε τωρα, εις σ’ ετουτο το… ιατρειο μου και λιγακι να εργαστω (ρε τι κολλημα και αυτο – ως γνωστων απο μικρος, το ηθελα πολυ και διακαως, το να γινομουν γιατρος!!), επομενως λοιπον, εις σ’ ετουτο το γραφειο μου και λιγακι να… εργαστω – ηθελα να πω! Τασος

  5. Καλα, δεν το πιστευω!! Κυρια Κωνσταντινα, εσεις?!! Ω, τι εκπληξης, και αυτη!! Καλα μιλαμε, πως αυτο το “τασουλινι”, σας, απλως με “τελειωσε”!!! Συνηθως αγαπητη μου κυρια, οταν λεμε, οτι “πιανουμε στο στομα μας”, εναν οποιονδηποτε, συνανθρωπο μας, εννοουμε πως ο,τι αυτο συμβαινει με κακοβουλον τροπο, καθως επισης, και με χροιαν αρνητικη, ενω εγω, θεωρω πως ο,τι, εν προκειμενω, μιλησα (πιο πανω, δηλαδη), με τα εγκωμιαστικοτερα και καλυτερα λογια, για τον παντα αγαπητο και σεβαστο, κυριο Βασιλειου!! ΥΓ:Ας μου επιτρεψετε τωρα, εις σ’ ετουτο το… ιατρειο μου και λιγακι να εργαστω (ρε τι κολλημα και αυτο – ως γνωστων απο μικρος, το ηθελα πολυ και διακαως, το να γινομουν γιατρος!!), επομενως λοιπον, εις σ’ ετουτο το γραφειο μου και λιγακι να… εργαστω – ηθελα να πω! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog