Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Λουτράκι φόρεσε τα γιορτινά του! Χρόνια Πολλά ! (φωτο)

- Advertisement -

Αυτή την εποχή η χώρα «φορά τα καλά της» και κάθε μέρος της, από τις μεγαλύτερες πόλεις μέχρι τα μικρότερα χωριά, στολίζουν τις πλατείες τους, τους δρόμους, τα δέντρα και τα σπίτια τους στα χρώματα των Χριστουγέννων.

Κάθε πόλη, χωριό μοιάζει να λάμπει και να φωτίζεται από ευτυχία και γιορτινή διάθεση! Φέτος, χωρίς τον εγκλεισμό λόγω του κορονοϊού, τα πράγματα θα είναι αλλιώς και θέλουμε να μας παρασύρει το Πνεύμα των Χριστουγέννων!

Ετσι λοιπόν και το Λουτράκι μας φόρεσε τα γιορτινά του! Εγινε όμορφο και λαμπερό! Περιμένει και η πόλη μας τη γέννηση του Θεανθρώπου!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους !

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πες χρόνια πολλά και καλές γιορτές μέρες που είναι και αφήστε την γκρίνια !!Η Περαχώρα λαμπει από μόνη της δεν χρειάζεται φωτισμούς που δεν σε ικανοποιούν !!Χρονια πολλά καλές γιορτές σε όλους στην Περαχώρα μας !!

  2. Μέτριος ο στολισμός. Η παραλία και το πάρκο μέσα στο σκοτάδι. Ούτε ένα καραβάκι φωτισμένο στο λιμάνι έτσι για το καλό. Δεν χρειάζονται ούτε χρήματα ούτε κόπος, γούστο και διάθεση χρειάζονται άλλα δεν υπάρχει από κανέναν! Ούτε όμορφο ούτε λαμπερό το βρήκα σήμερα που κατέβηκα βόλτα, αλλά μάλλον έρημο και καταθλιπτικό. Καλές γιορτές σε όλους πάντα με υγεία πάνω από όλα!

  3. Δεν έχεις ακούσει τίποτα εσύ για την ενργειακή κρίση που επέφερε ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας? Θες και καράβια με λαμπιόνια, θες και άπλετο φως σε όλη την παραλία… Ο στολισμός δεν είναι υποχρεωτικό να’ναι του γούστου σου. Άλλη αισθητική έχουν οι αστοί, άλλη οι χωριαταραίοι, πώς να γίνει δηλαδή… .

  4. Καλή προσπάθεια, αλλά…. δεν έχουν αλλάξει ούτε λαμπάκι τα τελευταία 10 χρόνια! Καλά τα λέει ο ανωτέρω. Η παραλία και το πάρκο στα σκοτάδια. Καμία πρωτοτυπία, καμία νέα ιδέα. Τα ίδια και τα ίδια. Γενικά το Λουτράκι είναι σκοτεινή πόλη. Μια βόλτα στην Κόρινθο θα σας κάνει να αντιληφθείτε τη διαφορά.

  5. Αλλα, ακομη καλυτερα, και με ενα ταξιδι, εις στην “πόλη του φωτός”, το λαμπερό, αστραφτερό, παραμυθένιο, εντυπωσιακό, κουκλίστικο και φαντασμαγορικό, αυτο Παρίσι, θα μας κανει εις το να αντιληφθουμε απλως εκει, μια τεράστια, πελώρια, γιγαντιαία, ανυπέρβλητη, αξεπέραστη, αγεφύρωτη, οσο επισης, και χαώδη, διαφορά! Τασος

  6. Επειδή το ρίχνουν στην ενεργειακή κρίση παρακαλώ να ερευνηθεί από το loutrakiblog και να διαψευστεί επίσημα και εμπεριστατωμένα η πληροφορία ότι ο δήμος θα χρηματοδοτήσει (έμμεσα ή άμεσα μη κρυβόμαστε πίσω από συλλόγους) τα οδοιπορικά των μελών της φιλαρμονικής για να επιστρέψουν από κει που σπουδάζουν προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και επ ευκαιρία να κάνουν τις διακοπές στις οικογένειες τους.

  7. Επειδη υπάρχει αυτή η «κακιά «αυτός ο ευλογημένος τόπος το Λουτρακι δεν έχει την ανάπτυξη και την εξέλιξη που έπρεπε να είχε κυρία Ξένη !!Στα σχόλια στο άρθρο αυτο βλέπετε την «κακιά «!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog