Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος του σωματείου Καπνοπολών Κορινθίας Νίκος Βερισογλάκης.
Ο Πρόεδρος αποκαλύπτει πως η προηγούμενη δημοτική αρχή Κορίνθου επεδίωκε το κλείσιμο των περιπτέρων, μάλιστα κατονομάζει τον πρώην Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό και τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μιχάλη Χατζή.
Ο κ.Βερισογλάκης μιλά για βασικά θέματα του κλάδου που δεν επιλύονταν και είχαν μείνει πίσω και ενημερώνει για την θετική εξέλιξη της επίλυσης τους από την σημερινή δημοτική αρχή.
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Ως πρόεδρος του σωματείου καπνοπωλων νομού Κορινθίας ευχαριστώ τον δήμαρχο Κορινθίων Κ. Νανόπουλο για την άμεση λύση των προβλημάτων της λειτουργίας των περιπτέρων.
Έδωσε λύσεις σε βασικά αιτήματα που απασχολούσαν για Χρόνια τον κλάδο και ειδικά σε όσους κινδύνευαν με κλείσιμο.
Ήμασταν ο μοναδικός δήμος στον νομό που είχαμε μείνει πίσω σε βασικά θέματα λειτουργίας των περιπτέρων. Σε αυτό την ευθύνη την είχε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και πιο συγκεκριμένα ο Κ. Πνευματικός και ο Κ. Χατζής ως αντιδήμαρχος οικονομικών τότε και τώρα υποψήφιος του Κ Σταυρελη.
Οι ίδιοι δε δήλωναν δημόσια ότι θα εξαφανίσουν τα περίπτερα με κίνδυνο να μείνουν πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι ήθελαν και θέλουν λίγα χρόνια για την σύνταξή τους χωρίς δουλειά.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου ως προς την επίλυση των προβλημάτων. Ο αγώνας συνεχίζεται και είμαστε εδώ για την άμεση λύση (πάντα με νόμιμο τρόπο) οποίου προβλήματος προκύψει.