Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιώργος Κοντός: Σας πειράζουν οι ανεμογεννήτριες,όχι οι χασισοφυτείες στα Γεράνεια! (Video)

- Advertisement -

Yπέρ των ανεμογεννητριών τάχθηκε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοντός στο δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι.

Σε όλη την Ευρώπη έχουν ανεμογεννήτριες για να έχουν φθηνό ρεύμα. Εμείς εδώ κάνουμε επαναστατική γυμναστική. Ποιον ενοχλούν, ποιον πειράζουνε; Δε μας ενοχλούν όμως οι χασισοφυτείες στα Γεράνεια. Δεν είδα κανένα οικολόγο να διαμαρτύρεται γ΄αυτό. Επίσης δεν υπάρχει καμμία ιδιοκτησία στα Γεράνεια, μόνο παραχωρητήρια. Οποτε το Κράτος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Ερχόμαστε εδώ να κάνουμε τους αγωνιστές της εθνικής αντίστασης. Δεν είμαστε λέσχη θεαμάτων, δημοτικό συμβούλιο είμαστε. Να φτιάξουμε και μια αστυνομία για να συλλάβουμε αυτούς που έχουν τις χασισοφυτείες στο βουνό. Εφτασε το χασίς των Γερανείων να πωλείται στην Ολλανδία. Δεν είδα να μας πιάσει καμμία πρεμούρα γι΄αυτό, ανάφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κοντός.

Υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό συμβούλιο με ψήφισμά του έχει ταχθεί κατά της τοποθέτησης των ανεμογεννητριών στα Γεράνεια.

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορει να διαφωνω με τον κ.Κοντο με τις αποψεις του σε πολα θεματα αλλα στο συγκεκριμενο του δινω συγχαρητηρια.Να συμπληρωσω οτι στους δημους που υπαρχουν ανεμογεννητριες τα νοικοκυρια εχουν μειωσεις στους λογαριασμους του ρευματος.

  2. Αν και δεν γουστάρω τον Κοντό εδώ θα συμφωνήσω σε ότι λέει !!Δεν μπορεί να έχουν σε ολο τον κόσμο ανεμογενητριες και ο ξερολας ο Έλληνας να αντιδρά !!Δεν θα χαλάσει ουτε κανένα τοπίο ουτε θα εμποδίζει κανεναν οι ανεμογενητριες !!

    • Δεν ξέρω ποιός δεν έχει ιδιοκτησία στα Γεράνεια, ξέρω ότι η οικογένεια μου έχει από το 1864 με επίσημους τίτλους.Οι φυτείες είναι αρμόδιοι η Ελληνική Αστυνομία και το Δασαρχείο.Οποιος θέλει ανεμογεννήτρια να την φυτέψει στο χωράφι του.Δεν επιτρέπεται όμως να καταστραφεί η σπάνια χλωρίδα των Γερανείων.

  3. Οι βορειοευρωπαίοι που τις χρησιμοποιούν είναι οι κουτοί και εμείς οι Έλληνες που τις δαιμονοποιούμε και δεν τις θέλουμε, οι έξυπνοι ;Καλά μας κάνουν με τους λογαριασμούς λοιπόν και μας αλλάζουν τα φώτα…

  4. Που ρε σεις να βάλουν τους τεράστιους ανεμόμυλους, πάτε καλά; Να φάνε καμιά 500 στρέμματα δάσους στην κορυφή για να πληρώνετε λιγότερα δημοτικά τέλη; Ρε έλεος …

  5. Κάποιοι ξέχασαν που στο χωριό τους ζεσταίνονταν με το μαγκάλι και απλώνανε κάτω τη φλοκάτη για να κοιμηθούν στρωματσάδα και θέλουν τώρα και ανεμογεννήτριες και τσεκάρουν συνέχεια τα smart phones, τρομάρα τους. Θέλουν να λέγονται προοδευτικοί αρχοντοχωριάτες!!!!!

  6. Οι ανεμογεννητριες ειναι οι καταστροφη του πνευμονα οξυγονου της χλωριδας των Γερανειων ειμαι κατα των ανεμογεννητριων οποιος θελει να τις βαλει στο χωραφι του οι στην ταρατσα του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog