Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γκιώνης σε Πρωτοπαππά: Επειδή “κουράστηκα” έφερα έργα δεκάδων εκατομμυρίων (Video)

- Advertisement -

Το motto που εχει υιοθετήσει η Μαρία Πρωτοπαππά εν όψει εκλογών για να χτυπήσει τη δημοτική αρχή και προσωπικά το δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, είναι ότι έχει κουράσει με δεδομένο ότι διοικεί 13 έτη και θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου απάντησε στη Μαρία Πρωτοπαππά, λέγοντας πως επειδή είναι κουρασμένος βροχή εκατομμυρίων έπεσαν στο δήμο .

Είμαστε ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που πήρε 70.000.000 για αντιπλημμυρικά έργα.  Οχι μόνο αυτό, πήραμε χρηματοδότηση 800.000 ευρώ για το κομμάτι της οδού Κατσώνη-Αιγαίου, που εσείς δεν ψηφίσατε όμως.

12.000.000 για το παραλιακό μέτωπο. Φτιαξαμε το λύκειο στο Λουτράκι, το δημοτικό στα Ισθμια, χρηματοδότηση για το βιολογικό των Αγίων, Θώδειο στάδιο 700.000, γήπεδο Αγίων, τελειώσαμε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, κόμβοι, καταρράκτες, 1.500.000 για το Open mall και πολλά ακόμα.

Ολα αυτά κάποιος τρέχει για να τα πετύχει. Οχι κάποιος κουρασμένος πάντως, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος

Δείτε αναλυτικά το βίντεο

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακριβώς ρε Γιώργο, αυτά τα ποσά ακούει η πρωτοπαππά, 700.000.000 και 12.000.000 και ξερογλύφεται, μιλάμε. Λύσσα για τη δημαρχία με κάθε τρόπο, αλλά και πάλι μπουκάλα θα μείνει….

  2. ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

  3. Παντοτε με καλη διαθεση, προαίρεση, αλλα και αφθονο χιουμορ και διχως, βεβαιως (θελω αυτο και να το πιστευω), καμιαν παρερμήνευση, παρανόηση, η και παρεξήγηση – εκ μερους της – αφιερωνω στην κυρια Μαρία Πρωτοππαπά, ενα μικρο κομματι, απο ενα παλιο, ομορφο, τρισχαριτωμενο και γουστοζικο τραγουδακι, της Δήμητρας Γαλάνη: “Μαρί α με τα κιτρινα, ποιον αγαπας καλυτερα, ποιον αγαπας καλυτερα, τον αντρα σου, η τον γειτονα”. Τασος

  4. Ο κύριος Γκιωνης δεν πρέπει να μιλαει έχει οδηγήσει το δημοΣτην ξεφτιλα . Αντί να διωξει αυτους που έχει αντιδημαρχουςΤους υποστηριζει η καθαριότητα δεν υπάρχει τα πολιτικάΆκουσα τον κύριο Αντιδημαρχο Παπαθανασιου και ελεγε βλακειεςΔεν έχει κανει τιποτα κατάθλιψη σε πιάνει και έχεις τον κύριοΓκιωνη και λέει αυτά μπορούμε ότι μας λέει η κυβέρνηση αν είναι δυνατόΝΤΡΟΠΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog