Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

‘Ενας δρόμος Χριστούγεννα στο Λουτράκι (23/12)

- Advertisement -

🌟Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου | 16:00 – 21:00 | Ελευθερίου Βενιζέλου, Λουτράκι
—–
🍭 Η κεντρική οδός Ελευθερίου Βενιζέλου στο Λουτράκι πλημμυρίζει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, με πολλές δραστηριότητες για παιδιά, ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα, zumba street show, χορευτικά, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραμύθια, κατασκευές και πολλές εκπλήξεις!
—–
🎀 Χριστούγεννα από την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου | ώρα 17:30 – 19:30 | Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου

🎄Η Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ έκπληξη από τoν Eμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου, υπό την αιγίδα του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τη συμμετοχή της ομάδας του Experience Perachora Corinthia.

🎁Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και έτοιμη για σκανταλιές, η ομάδα του “Παραμυθένιου Τρένου” μεταμορφώνεται σε ξωτικά και απασχολεί δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους με ομαδικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και κατασκευές, χρωματίζει τα χαρούμενα παιδικά προσωπάκια με face painting και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους με χορευτικά και τραγούδια σε εορταστικούς ρυθμούς και πολλές εκπλήξεις.

🍷Η ομάδα του “Experience Perachora” μας μεταφέρει αρώματα και γεύσεις από την ιστορική Περαχώρα και προσφέρει σε όλους ζεστό αρωματικό κρασί και Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκίσματα.
—–
Συμμετέχει η Φιλαρμονική Λουτρακίου

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να γίνετε εσεις Δήμαρχος να τα φτιάξετε καλύτερα από τον Γκιώνη !!Να κάνετε σχεδιασμό όχι προχειρότητες και να δινετε κουραμπιέδες αντί για σανό !!Αυτο το απείθαρχος όλα τα λεφτά !!Καλες γιορτές και λιγότερη γκρίνια δεν βλάπτει !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog