Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευχές από το δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Πεεραχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, εύχεται στους δημότες για τις ‘Αγιες μέρες των Χριστουγέννων.

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και εγω με την σειρα μου, επιθυμω να στειλω τις πιο ειλικρινείς, θερμές και εγκάρδιες ευχες μου, εις στους εκλεκτους και αγαπητους Χαρά και Μιχάλη και στις οικογένειές τους, καθως επισης και στους αξιότιμους και πολύτιμους, αυτους, συνεργάτες τους, για Χρόνια Πολλά, υγιή, δημιουργικά, εποικοδομητικά, δυναμικά, αγαπημένα, αισιόδοξα, ελπιδοφόρα, τυχερά, ουσιώδη και ευτυχισμένα, αλλα και με ακομη περισσοτερες, μεγαλυτερες και σημαντικοτερες επιτυχιες, για ετουτο το δημοσιογραφικο τους μετεριζι και δημιουργημα, το δημοκρατικο, φιλοξενο και αγαπημενο αυτο, “Loutrakiblog”. Τασος

  2. Χρόνια πολλά και υγεία στον Δήμαρχο τον Γκιώνη ,στους δημότες, στην Χαρά ,τον Μιχάλη στους φίλους και φίλες σχολιαστές του μπλογκ και να βλεπουμε την ζωή και τα προβλήματα της με ποιο αισιοδοξια ,δύναμη και κυρίως χωρίς να τα βλεπουμε όλα μαύρα !!

    • Χρόνια πολλά δήμαρχε και στάσου στο πλευρό μας, σε παρακαλούμε. Σε κάθε ανάρτηση του δημάρχου, κάθε Μαρία του δήμου μας χαίρεται πλην μιας. Αλλά κι εμείς χαιρόμαστε να βλέπουμε όλες τις υπόλοιπες Μαρίες χαρούμενες.

  3. Από το λουτρακιώτικο μετερίζι και δημιούργημά σου, σού ευχόμαστε δήμαρχε χρόνια πολλά, υγιή, πρωτοπόρα, καθηλωτικά, γενναιόδωρα, γαλαντόμα, εκθαμπωτικά, τσακίρικα, γοητευτικά όσο και καθωσπρεπικά, ανταγωνιστικά, ευπαρουσίαστα, κοσμιώτατα, αλλά και καλά. Ευχόμαστε στις επερχόμενες εκλογές να σαρώσεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους, περνώντας από επάνω τους ωσάν μαύρη θύελα!!!

  4. Ο μόνος τα τελευταία 2-3 χρόνια που μας εύχεται, και φυσικά και ο κ. Καραπανάγος. Οι υπόλοιποι διεκδικητές του δημαρχικού θώκου δεν καταδέχονται, λες και θα πληρώσουν. Έτσι θα τους πληρώσουμε κι εμείς την ημέρα των εκλογών. Χρόνια πολλά κ. Δήμαρχε!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog