Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου Ισθμίας

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22/12/2022 στη Λέσχη Λαογραφικού Συλλόγου Ισθμίας η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το νηπιαγωγείο  με θέμα:

΄΄Ο Μαγικός Αυλός΄΄ διάσημο παραμύθι των αδελφών Γκριμ. Συγχαρητήρια στους μικρούς πρωταγωνιστές μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Αντώνη Βάρσαμο όπου μας βοήθησε και μας διέθεσε την αίθουσα της Λέσχης Ισθμίας και μας φιλοξένησε για την πραγματοποίηση του θεατρικού μας.

Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα δώρα και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του νηπιαγωγείου μας κύριο Λεωνίδα Στατήρη για την εύρεση της μικροφωνικής.

Τον τραγουδιστή Ηλία Δόσχορη, υπεύθυνος της μικροφωνικής και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του.

Την Motor Oil Hellas που έκανε τα παιδιά να χαμογελούν με την προσφορά παιχνιδιών. Τους γονείς με τα υπέροχα εδέσματα που γέμισαν το χριστουγεννιάτικο μπουφέ μας!

Περάσαμε υπέροχα μικροί και μεγάλοι!

Χρόνια πολλά! Καλές Γιορτές!,

Οι Νηπιαγωγοί, αναφέρεται από το σχολείο

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαρούμενα Χριστούγεννα στους πάντες με υγεία, ευημερία, ευτυχία. Κανείς δεν αξίζει παραγκωνισμό και περιθώριο σήμερα. Τάσο όλα καλά!

  2. (16:04). Ναι πράγματι, η αλήθεια είναι, αγαπητέ μου, πως με ετουτα και με εκείνα, τα ισχνά, λιγοστα και πενιχρά λεφτουδακια και μισθα, που μας αμείβει – τα τελευταία, κυρίως, χρόνια – το τρισκαταρατο, γρουσουζικο, καθώς και τελειωμενο αυτό, ελληνικον ψωροδημοσιο, έχουμε εμεις τεθει, αυτομάτως, αλλά και οπως είναι επόμενο, φυσικον και αναμενομενον, εις ένα ειδους και μιας μορφής, κοινωνικής απομονωσεως, απαξίας, περιθωριοποιησεως, καθώς επισης και εις έναν αφόρητον, ασηκωτο, αδυσωπητον και οδυνηρο κοινωνικό αποκλεισμο… Αν επιτρέπεται, το δικό σας (μικρό), όνομα, παρακαλω – και όχι τίποτε άλλο, αλλα απλως για να ξέρω με ποιον ομιλώ, επί τόσον καιρό. Ευχαριστώ, Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog