Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επώνυμο σχόλιο αναγνώστη μας που αξίζει να δημοσιευθεί

- Advertisement -

Σχόλιο αναγνώστη μας που αξίζει να δημοσιευθεί! Το σχόλιο έκανε ο Ανδρέας Λιούμπας, στο άρθρο

Γιάννος Μιχόπουλος: Παραμένω στη διάθεση κάθε σοβαρής δημοτικής πρωτοβουλίας

 

υποψιάζομαι βάσιμα, χωρίς να έχω καμία επαφή με το παρασκήνιο ή τις πληροφορίες, ότι αυτό που συνέβη είναι ό,τι συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις: οι τέσσερις που κλήθηκαν να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος πιθανότατα πολλές από τις πτυχές διακυβέρνησης του Δήμου θα ήθελε να τις διαχειριστεί με τεχνοκρατικά μοντέλα αντί των “παραδοσιακών” φεουδαρχικών στην προέλευση και αρβανίτικων στην νοοτροπία.

Αυτό από μόνο του συνιστά πρόβλημα καθώς τα προαναφερθέντα είναι “δοκιμασμένα” και το σημαντικότερο αφήνουν “περιθώρια πολιτικών ελιγμών και ενδεχομένως κέρδους – για το Δήμο φυσικά….μην παρεξηγηθώ”.

Ας το πω και αυτό έξω από τα δόντια καθώς δεν συνηθίζω να χαϊδεύω αυτιά: η πολιτική σκηνή σε επίπεδο τοπικό δεν είναι μικρογραφία της κεντρικής όπως πολλοί πιστεύουν, είναι χειρότερη, είναι ένας μεγεθυντικός φακός που γιγαντώνει τα προβλήματα της κεντρικής. Κακό χωριό το μικρό χωριό λέγανε οι παλιοί και στην πολιτική ισχύει απόλυτα.

 

**Ο Ανδρέας Λιούμπας είναι φίλος και συμπολίτης μας. Κατά καιρούς έχουμε φιλοξενήσει τα άρθρα του στο loutrakiblog
Στρατιωτικός με 25 χρόνια υπηρεσίας. Υποψήφιος Δρ. Διεθνών Σχέσεων, ειδικευόμενος στην Κίνα.
Ιστορικός του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού B.A (Hons), Διεθνολόγος Μ.Α. Ερευνητής της Ομάδας Ασίας του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και Αρωγό Μέλος της Ακαδημίας Στρατηγικών Αναλύσεων.

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δήμος δεν είναι ούτε μοτορ οιλ ούτε άλλο εργοστάσιο για να χρειάζεται τεχνοκράτες και διευθύνων σύμβουλο για να διοικούν θέλει μυαλό μεράκι συναίσθημα και καρδιά 💓 για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των δημοτών και όραμα για να φτιάξει κάτι που χρειάζεται ό τόπος πρέπει να είναι άνθρωπος μέσα από τους δημότες που γνωρίζει τά πράγματα

  2. Προς το μπλοκ για το οποίο υπάρχει η συζήτηση ότι τά σχόλια λογοκρίνονται και βέβαια πρέπει όταν είναι υβριστικά αλλά όταν εκφράζουν απόψεις πρέπει να τά κρίνει ό κόσμος και όχι ενός ανθρώπου αρχή φαντάσου έχουν μείνει μερικοί στην επταετία κρίμα

    • Όντως όπως το έχω ακούσει εγώ με την σειρά μου θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τό μπλοκ για το δεύτερο σχόλιο μου 22:21και ζητώ να διαγράψετε αυτή την λάθος σκέψη μου μάλλον άργησε να γίνει δημοσίευση λόγω των ημερών χρόνια πολλά για τά Χριστούγεννα και πάλι συγνώμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog