Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μόλις 1% πιθανότητα να ζήσει το 2,5 χρονών κοριτσάκι που διασωληνώθηκε με κορωνοϊό

- Advertisement -
  • Οι επιπλοκές καταστρέφουν σταδιακά το νευρικό του σύστημα και κι άλλα όργανα – Απεγνωσμένος ο πατέρας

Σε απόγνωση βρίσκεται ο πατέρας του μόλις 2,5 χρόνων κοριτσιού από την Κόρινθο που δίνει μάχη με τον κορωνοϊό. Το παιδί, που κόλλησε από την μητέρα του, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Δακρυσμένος ο πατέρας της μίλησε στον ΑΝΤ1 περιγράφοντας πως η μικρή Ευαγγελία κόλλησε κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στην Κόρινθο όπου την περιποιήθηκαν οι γιατροί αρχικά δίνοντας πραγματική μάχη για πάνω από 3 ώρες.

Ο γονιός μοιράστηκε την δυσάρεστη πληροφορία που του ανακοίνωσαν οι γιατροί, πως το παιδί έχει μόνο 1% πιθανότητες να κρατηθεί στην ζωή. Κι αυτό επειδή οι επιπλοκές καταστρέφουν σταδιακά το νευρικό του σύστημα και κι άλλα όργανα.

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε δακρυσμένος ο πατέρας σημειώνοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονται μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του. Το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας όταν εισήλθε με κορωνοϊό.

 

Δείτε το Video ΕΔΩ

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο που διαβάζεις το άρθρο σε πιάνει κόμπος στο στομάχι. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του μέρες που είναι, να γίνει καλά το μωράκι.Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog