Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Tροχαίο με Ελληνες τουρίστες στη Ρουμανία. Ένας νεκρός και 22 τραυματίες (Εικόνες-video)

- Advertisement -
  • Ένα τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και πολλού τραυματίες σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο, στο οποίο σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, επέβαιναν 47 έλληνες τουρίστες.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας έχει ανακοινώσει ότι δύο άτομα βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας εκ των οποίων σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

«Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή» δήλωσε ο Daniel Vasile στο Digi 24.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετάδωσε ο ΣΚΑΙ, το πούλμαν αυτό φέρεται να είχε ξεκινήσει από την Λάρισα, ενώ όπως μεταδίδουν ρουμανικά Μέσα ενημέρωσης προορισμός ήταν το παλάτι του Κοινοβουλίου στο Βουκουρέστι.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, το τροχαίο συνέβη όταν το λεωφορείο που μάλλον έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, παραβίασε πινακίδα σχετικά με το όριο ύψους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει στην μπάρα η οποία συνέθλιψε την οροφή. Επίσης, μετά την πρόσκρουση, τα παράθυρα του πούλμαν έσπασαν.

Ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα g4media.ro, ο οδηγός του πούλμαν είναι Έλληνας.

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είμαι περίεργος να δω εάν ζητηθούν ευθύνες στους Ρουμάνους που αυτό το ατύχημα ήταν το 5ο, αν άκουσα καλά….Η αψίδα από σιδηροδοκο, θα μπορούσε να ήταν υψηλότερα και να κρέμονταν πινακίδες με αλυσίδες, αλλά που μυαλό!!!!!!Να ζητηθούν ευθύνες και αποζημιώσεις, τουλάχιστον!!!!Αποστόλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog