Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Η σύνδεση της πόλης με τον προαστιακό, στο δημοτικό συμβούλιο

- Advertisement -
  • Το θέμα της σύνδεσης της Κορίνθου με τον σταθμό του προαστιακού ήρθε ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
  Παρουσία του εκπροσώπου του Σωματείου Επιβατών Προαστιακού ο οποίος τόνισε στο Σώμα την ανάγκη δημιουργίας αστικής γραμμής επικαλούμενος το νόμο που λέει πως αυτό είναι εφικτό εφόσον η ανάγκη δεν καλύπτεται από υφιστάμενη γραμμή.
Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε στο Σώμα την αποδοχή αμοιβής δικηγόρου ο οποίος θα αποφανθεί για την νομική δυνατότητα σημειώνοντας το αίτημα που του έχει γίνει από πλευράς του Σωματείου των επιβατών.
Το Σώμα υπερψήφισε ωστόσο κατεγράφη η παρατήρηση του κυρίου Πνευματικού πως την ανάγκη εξυπηρετεί γραμμή του ΚΤΕΛ λέγοντας μάλιστα πως υπάρχει μονοπώλιο που δεν θα επιτρέψει την δημιουργία αστικής γραμμής σύνδεσης.
Η δημοτική αρχή  εμφανίσθηκε πρόθυμη να προχωρήσει στην δημιουργία αστικής γραμμής εφόσον η νομοθεσία το επιτρέπει . Πλέον αναμένεται η νομική άποψη για την όποια εξέλιξη του θέματος, ενώ απομένει με ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά έχει δίκιο ο πρώην δήμαρχος, κ. Πνευματικός.
X@ra
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog