Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κορδώσης: Να μας πει ο Μπίτζιος ποιους εννοεί «δεύτερους»

- Advertisement -

Οταν έλαβε το λόγο κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης ο ανεξάρτητος δημοτικος σύμβουλος Χρήστος Κορδώσης, ρωτούσε επισταμένως το δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο να του απαντήσει, ποιους θεωρεί «δεύτερους» ο αντιδήμαρχος κ. Μπίτζιος.

Επί προσωπικού ζήτησε το λόγο ο Χρ.Κορδώσης, όταν πετάχτηκε ο Δημήτρης Μπίτζιος και είπε «μην ασχολείστε με δεύτερους». Μια φράση που προκάλεσε την έκρηξη του Χρήστου Κορδώση, φράση την οποία ο Αλέκος Πνευματικός ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Απάντηση δεν πήρε ο κ. Κορδώσης ούτε από το δήμαρχο, ούτε από τον Δημήτρη Μπίτζιο.

Υπενθυμίζεται ότι

O αντιδήμαρχος είχε αναρτήσει βίντεο στα social media, προτρέποντας το Βασίλη Νανόπουλο να ορίσει αντιδήμαρχο «έναν looser» .

Loser του Χιλιομοδίου Η μεγαλύτερη ευχή που έκανα στον άγιο Βασίλη λόγω των γιορτών είναι ο δήμαρχος να σε κάνει αντιδήμαρχο έστω για ένα μήνα γιατί Είσαι ο πιο παλιός δημοτικό σύμβουλος αλλά δεν έχεις γίνει ποτέ στη ζωή σου αντιδήμαρχος είσαι πάντα ο πελάτης μας καλές γιορτές!!
❤️❤️❤️
ΥΓ Παρακαλάει τρία χρόνια να γίνει αντιδήμαρχος είναι η ευχή μου, έγραψε ο Δ.Μπίτζιος

 

 

 

 

Σε ερώτηση του κ. Κορδώση κατά την διάρκεια της ψήφισης του προϋπολογισμού, τι ψήφισε ο κ Μπίτζιος, δεν ακούστηκε ο κ. Μπίτζιος,  ακούσαμε τον πρόεδρο να λέει ένα «ναι» αλλά τελικά δεν καταλάβαμε τι ψήφισε ο κ Μπίτζιος και αν ήταν παρών εκείνη την ώρα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog